Astrid og Chris har fått en liten mirakelbaby: ‘Det er helt fantastisk’

18/07/2017 11:45

Anniken Hauge

Utland
Et nybakt foreldrepar fra Australia fikk seg litt av overraskelse da datteren deres meldte sin ankomst en uke før termin.

Det er alltid helt spesielt når et lite barn kommer til verden. Men for et nybakt foreldrepar fra Australia var det allikevel litt ekstra spesielt, da deres yngste datter Winter Elle Henley ble født den 10. juli.

Det er en dato som allerede har en spesiell betydning for 22-årige Astrid Myers og 23-årige Chris Henley. De har nemlig begge bursdag på nettopp denne dagen.

Det skriver det lokale mediet The Advertiser.

 

- Da vi møtte hverandre og fant ut at vi har bursdag samme dag så tullet vi og sa:‘Åh, vi må få barn på bursdagen vår. Og det skjedde faktisk. Det er helt vilt, sier Astrid Myers til The Advertiser.

Det var ellers forventet at datteren skulle komme først en uke senere. Men Winter Elle Henley meldte sin ankomst en uke før termin. Hun endte med å bli født med keisersnitt på grunn av et lavt nivå med fostervann. 

- Jeg var ganske lei meg da jeg fikk beskjed om at jeg måtte ha keisersnitt. Jeg vill gjerne at det skulle være naturlig. Men det var sånn det ble. Det endte perfekt, og hun er helt frisk og rask, sier Astrid Myers.

 

På den måten endte det altså med at Astrid Myers og Chris Henley fikk seg litt av en bursdagsgave i år. 

Den nybakte faren er ikke det spor sur for at han må dele bursdag med både kona og datteren deres. han synes rett og slett det er ganske fantastisk. 

I følge Regina Brachia som er professor i matematikk ved University of South, er sannsynligheten for at en gruppe bestående av tre personer har bursdag samme dag ekstremt liten. 

Faktisk så er sannynligheten for at to mennesker som er født samme dag får en baby på nettopp denne dagen omtrent én av 133.000.