Baby ble født i et fengsel: År senere overgår hun alle forventninger til tross for vanskelig start på livet

02/06/2023 13:30

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Til tross for vanskelige start på livet, overgikk en ung kvinne alle forventninger.

Livet til Aurora Sky Castner startet i et amerikansk fengsel.

"Conroe ISD Academy of Science and Technology" - Auroras High School - bekreftet for noen måneder siden på Facebook at kandidaten ble tatt opp på elite Harvard University i Cambridge.

Men på den tiden visste allmennheten ennå ikke om den imponerende historien om amerikaneren.

For som The Courier nå rapporterte, ble hun en gang født i Galveston County Jail. Moren hennes sonet en dom på den tiden, så faren tok henne med hjem og oppdro henne alene.

Aurora beviste raskt at hun var egnet for større ting, selv om hun ble uteksaminert i toppen av klassen sin! Mona Hamby, som fungerte som studentens mentor, beskrev den unge texaneren slik:

– Jeg fikk et essay om henne. Hennes heltinne var Rosa Parks, hennes favorittmat var Dairy Queen tacos, og hun elsket å lese. Jeg syntes det hørtes ut som en flink liten jente. Jeg har avisen den dag i dag.

Aurora prøvde å forklare sin livsreise: Mentorprogrammet er "et helt annet miljø enn det jeg vokste opp i, og det er ikke en dårlig ting. Alt Mona lærte meg var veldig verdifullt, og alt jeg satte meg fore å gjøre Mona gikk gjennom var veldig verdifullt.

Nå inspirerer og motiverer historien hennes utallige brukere av sosiale medier. For mange amerikanske borgere er det en slags inkarnert påminnelse om den berømte "amerikanske drømmen".

For Aurora Sky Castner starter universitetslivet denne høsten. Etter det begynner hun sine jusstudier ved den anerkjente "Harvard Law School".

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.