Banktabbe: Fikk satt inn over 900 millioner kroner på kontoen sin

03/12/2023 13:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shuttertstock
Foto: Shuttertstock
Ryktene sier at julenissen bor på Nordpolen, hvor han og alvene hans er i full gang med å lage gaver til alle verdens gode barn.

Men det er ting som tyder på at han også har jobb i den malaysiske banken Maybank.

Her er det i alle fall en ansatt som har delt ut en uvanlig stor gave. Dette sier Hafidzah Abdullah, en kunde i banken, i et innlegg på LinkedIn .

Foto: Privat

«Jeg setter pris på at du gjør bankopplevelsen min minneverdig, men jeg synes denne feilen går litt for langt. Plutselig var det 400 040 404 malaysiske ringgit (916 millioner norske kroner, red.) på min personlige Maybank-konto, og du skulle tro jeg hadde vunnet i lotto, ikke sant?', skriver hun.

Men som hun selv bemerker, er det en feil. En feil som førte til at banken umiddelbart sperret kontoen hennes uten verken å ringe eller skrive til henne først.

Derfor måtte hun en tur ned til sin lokale filial, hvor det ifølge henne tok evigheter å få den ansatte til å kontakte kundeservice, som kunne sørge for at hun fikk tilgang til kontoen sin igjen.

Og det er bare én av tre feil hun har opplevd med banken de siste dagene når det er utbetalt lønn.

"De sier at penger ikke kan kjøpe lykke, men Maybank vet hvordan man kjøper frustrasjon (...) Min personlige konto ble blokkert, firmakontoen er ubrukelig, og å besøke Maybank har blitt min nye daglige treningsrutine."

Ifølge Maybank er problemene nå løst, og det må derfor antas at Hafidzah Abdullah ikke lenger er 916 millioner NOK rikere.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.