Barn funnet død i roterende vaskemaskin

04/03/2021 18:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Smårollingen ble funnet i en vaskemaskin som var slått på.

Det er bekreftet at den tragiske ulykken fant sted i Hoon Hay nær Christchurch, New Zealand.

Politiet sier at barnet ikke var ved bevissthet da de kom til åstedet, og at det derfor raskt ble kjørt til sykehus. Dessverre hadde de imidlertid mistet kampen og barnet ble erklært død ved ankomst til sykehuset.

"Saken vil selvfølgelig bli etterforsket, og derfor rettsmedisineren har blitt informert. Vi håper det vil gi oss et bedre innblikk, sier politiets talsperson.

Det skriver Daily Mail.

Som nevnt tidligere, vil politiet etterforske. De forventer imidlertid ikke at det er noe mistenkelig om dødsfallet, men at man har å gjøre med en tragisk ulykke.

Nyheten om dødsfallet spredte seg raskt. Som et resultat ble et hav av mennesker sett troppe opp foran familiens hus når de ønsket å vise sin støtte.

Men det er også en episode som har ført mange eksperter til å gjøre en bønn til de mange foreldrene rundt om i verden.

De sier at det er svært viktig hvis du har et barn som er glad for å utforske verden, at du ikke lar dem være alene hvis du ikke har barnelås på vaskemaskinen.

Det er ikke den første døden å se hvor vaskemaskinen har vært involvert. Det har tidligere blitt rapportert at en 21 måneder gammel baby havnet i en vaskemaskin og døde.

Og for bare to år siden ble noe lignende opplevd.

Denne gangen var det et tre år gammelt barn som lekte med sin bror, hvorav han endte opp i vaskemaskinen og kvalte.

Consumer Product Safety Commission har gjennomført en undersøkelse som viser at i USA har mer enn 3000 barn under fem år blitt fraktet til sykehus etter en ulykke som involverer en vaskemaskin.

Heldigvis er det sjelden å oppleve en død forbundet med dette. Dette fremviser også av en statistikk fra Consumer Product Safety Commission.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.