Berømt klarsynt forutsier: Romvesener lander snart på jorden

14/12/2021 12:34

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den berømte klarsynte Uri Geller hevder at romvesener har observert oss mennesker i mange år og snart vil "ta kontakt".

Uri Geller hevder at romvesener snart vil ta kontakt og lande foran Det hvite hus i Washington, D.C. i USA.

Geller er en berømt israelsk-britisk klarsynt som bor i Storbritannia som er mest kjent for å opptre i ulike TV-programmer på 70-tallet, inkludert bøyeskjeer og stoppe klokker med tankekraften. Han har også skrevet 16 bøker.

Geller hevder at han har spesielle psykiske krefter, som han nå blant annet kan bruke til å føle at romvesener snart vil lande på jorden.

Foto: Shutterstock.com

Han hevder at romvesener har holdt øye med oss i flere år og er nå klare til å ta kontakt: "Jeg tror de studerer oss. Jeg vet ikke helt hva de vil ha, sier han til The Sun.

" De vil sannsynligvis lande på plenen i Det hvite hus eller noe. Alle våre "science fiction" -filmer om møtet med romvesener vil vise seg å være ekte," sa han, ifølge Ladbible.

Hvis man blir urolig over tanken på at en haug med skapninger fra det ytre rom angivelig er i ferd med å lande på jorden, forsikrer Geller oss om at romvesenene er fredelige. Fordi han tror de ville ha oss for lenge siden hvis de var fiendtlige.

I tillegg til å være hyggelig, synes han også de er sjenerøse:

"Jeg tror at romvesener har besøkt planeten vår - noen av monumentene rundt om i verden, som Stonehenge, ble bygget med akustisk energi fra fremmed kunnskap som ble gitt til lokalbefolkningen. Pyramidene i Egypt og Påskeøya i Chile er andre eksempler. Det er ingen tvil om at det ble bygget med høyere kunnskap, forklarte han.

På spørsmål om når vi kan forvente å få besøk fra verdensrommet, svarer han: – Jeg tror ikke vi snakker tusenvis eller hundre år. Hvis jeg måtte gjette, en rasjonell og logisk gjetning, ville jeg si at det skjer innen 60-75 år.

Hvorvidt romvesener eksisterer eller ikke, og om de lander på jorden i løpet av de nesten 75 årene kan fortelle, men Uri Geller er ikke i tvil.