Beverly Hills-stjernen har mistet livet

15/08/2022 07:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Her om dagen kunngjorde søsteren at skuespilleren Denise Dowse hadde havnet i koma, nå har Beverly Hills-stjernen dessverre gått bort.

Den kjente skuespilleren Denise Dowse har gått bort. Skuespilleren, som har dukket opp i en rekke TV-serier, men er spesielt kjent for sin rolle i 'Beverly Hills 90210', var bare 64 år gammel.

Dødsfallet er bekreftet av søsteren Trace Dowse, som har delt et innlegg på Denise Dowses profil på sosiale medier Instagram der hun deler de triste nyhetene.

"Det er med et veldig tungt hjerte at jeg informerer alle om at min søster Denise Dowse har gått foran for å møte familien vår i evig liv," skrev hun i innlegget sitt på sosiale medier.

I tillegg hyller hun også sin avdøde søster, som hun kaller «den mest fantastiske søsteren».

"Denise Yvonne Dowse var den mest fantastiske søsteren, en fullbyrdet, berømt skuespillerinne, mentor og regissør. Hun var min aller beste venn og siste familiemedlem," skrev hun.

Hun bruker også innlegget til å be om at folk respekterer at familier trenger fred og privatliv i denne vanskelige tiden.

Videre takker hun også for de mange bønnene som har blitt sendt de siste dagene, da den kjente skuespilleren har kjempet for sitt liv.

 

 

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.