Bilde av 2 euro mynt går viralt: Kan du se hvorfor?

Foto: Shutterstock.com

Et bilde av en 2 Euro mynt har gått viralt, og dette er fordi mynten viser et bilde av en penis. Eller i det minste ser det slik ut.

I starten av 00erne ble euroen introdusert som den nye valutaen i flere europeiske land, og siden da har den blitt vedtatt i enda flere land.

Les også

Vær forsiktig hvis du ser brødsmuler foran inngangsdøren din

De fleste nordmenn har blitt kjent med euroen på en eller annen måte, men få har faktisk sett dypt på valutaen.

For noen dager siden gikk et bilde av en 2 Euro-mynt viralt på det store internettforumet, og når folk har sett på mynten, kan de ikke la være å legge merke til det igjen.

Sverige og Finland ser ut som en....

Grunnen til at bildet er morsomt er at hvis du ser godt på mynten, spesielt i området rundt Sverige og Finland, vil landene deres se ganske komiske ut, da Norge ikke er inkludert på mynten.

Det krever absolutt ikke mye fantasi å se at kombinasjonen av Sverige og Finland på kanten av mynten faktisk ser ut som en penis med vedlagte testikler.

Hvis du ikke tror oss, kan du prøve igjen.

Foto: Reddit

Ser annerledes ut på nye mynter

Grunnen til at Sverige og Finland vil se så uheldige ut på mynten er fordi bare EU-landene og ikke alle land fra Europa er med på mynten.

Imidlertid har den siden blitt endret til nye mynter, slik at euromynten nå inkluderer de europeiske landene, og ikke bare landene fra EU. Dermed er Norge på mynten, og det hjelper med det uheldige bildet som får Sverige og Finland til å se ut som de mannlige kjønnsorganene.

Imidlertid forblir de forrige myntene fullt funksjonelle, så hold øye med din neste 2 euro mynt når du får en fast i hånden.

Les også

Eksperter jubler: Historisk skipsvrak er nå funnet