Bilde av turist går viralt: Ble «lammet» etter å ha spist en brownie

25/02/2022 13:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et bilde av en australsk turist har gått viralt etter at han midlertidig ble "lammet" ved å spise en hashbrownie.

25 år gamle Benjamin Jenner bor til daglig i den australske millionbyen Melbourne, men for noen år siden var han på en guidet tur rundt i Europa med en gruppe venner.

Her tok ruten dem forbi den berømte hovedstaden i Nederland, Amsterdam, som er spesielt kjent for sin milde lovgivning om bruk av marihuana og deres sexindustri.

Det var ikke sexindustrien Jenner var nysgjerrig på, men stoffet han aldri hadde prøvd fordi det er ulovlig i Australia.

"Jeg hadde aldri prøvd marihuana som en joint eller en brownie før, da det er ulovlig i Australia, så jeg vil definitivt få mest mulig ut av ferien min ved å prøve en," sa den unge turisten.

Den 25 år gamle australieren tok tak i en hashbrownie og tok i utgangspunktet en liten bit, men endte dessverre opp med å spise hele kaken.

"Jeg ble fortalt at jeg bare skulle prøve litt, men det traff ikke, og fordi jeg ikke forstår grenser, spiste jeg selvfølgelig alt fordi det var så tykt og deilig, noe som var en stor feil," forklarte Jenner.

Det tok ikke lang tid før den unge turisten angret på sin beslutning om å spise hele kaken da han begynte å føle at hans svelget meg hel, at han sank i sengen, og at han ikke var i stand til å bevege noen deler av kroppen.

– Jeg følte at jeg sank i senga og at meden svelget meg hel. Det var så ille. Jeg hadde øynene lukket, og jeg kunne ærlig talt ikke flytte noen deler av kroppen min selv om jeg var bevisst. Jeg visste for meg selv at jeg definitivt var høy, men hjernen min kunne ikke oppdage å flytte noen deler av kroppen min," forklarte han om hendelsen, som faktisk fant sted i 2018.

Den gang tok imidlertid venner et bilde av ham i sengen mens de lo av "hvor stygg" han så ut, og det bildet har nylig blitt delt på videoappen TikTok sammen med historien bak den, og herfra gikk det fort.

Privatfoto

Bildet har blitt sett mer enn 900 000 ganger siden delingen.

"Reaksjonen på min TikTok [...] er så morsomt fordi så mange har kommentert lignende erfaringer, sier Jenner.

En bruker skrev at han "trodde jeg skulle dø på vei til flyplassen" da han prøvde en hashbrownie for første gang.

En annen skrev: "Ekte snakk fyr foreslo et kvarter, og jeg tok en halv, følte det ikke røyk da, og jeg døde nesten."

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.