Bisarr situasjon: Arrestert to ganger på 19 minutter

09/03/2023

Emma Sletta

Utland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I tirsdagens sene kveldstimer ble politiet tvunget til å arrestere en mann to ganger på 19 minutter.

To ganger på 19 minutter måtte en 29 år gammel mann fra Struer, i Danmaark, besøke den lokale politistasjonen.

Dette kom etter at Holstebros lokale politi først stoppet og pågrep 29-åringen tirsdag klokken 23.16.

En tur til politistasjonen og en blodprøve senere fant politiet ut at mannen hadde kjørt med narkotika i blodet, som han derfor var siktet for. Videre kjørte mannen også samtidig som han fikk inndratt førerkortet.

Mannen ble løslatt klokken 00.10 onsdag etter besøket på politistasjonen.

Det melder MidtVest.

Men dette var ikke nok til å skremme den unge mannen. Det tok bare 19 minutter før han ble arrestert igjen. Klokken 00.29 ble han pågrepet igjen. Årsaken var akkurat den samme.

Da måtte 29-åringen oppsøke politistasjonen for andre gang onsdag kveld. Herfra gikk det akkurat som før, og mannen ble siktet det samme igjen.

Det tok imidlertid ikke lang tid før mannen ble løslatt igjen, og etter det så ikke politiet mer av ham den kvelden. Politiet sier at mannen ikke nødvendigvis vil få en mye høyere straff hvis han skulle bli dømt.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.