Ble stjerne på TikTok: Nå vil hun saksøke superlimprodusent

10/02/2021

Emma Sletta

Utland
Tessica Brown ble kjent for å bruke superlim som hårspray. Nå vurderer hun å saksøke produsentene fordi hun ikke ble advart.

I TikTok videoen som fik Tessica til å bli TikTok stjerne viser hun hvordan hun selv tar superlim i håret fordi hun hadde gått tom for hårspray. Videoen har blitt sett over 21 millioner ganger. 

Det er nå gått en måned siden Tessica tok superlim i håret, og nå skriver hun på instagram at hun brukte 22 timer på legevakten for å få superlimet ut av håret og hodebunden, men til ingen nytte. 

Mens Tessica la på legevakten prøvde legene helle aceton og sterilt vann over håret hennes i håp om at det skulle løsne limet. Limet ble mykere – men så stivnet det igen og gjorde sånn at Tessica fikk forbrenninger i hodebunden. 

Hyret advokat

Nå har Tessica derfor hyret en advokat og vurder å saksøke superlimprodusenten fordi hun ikke ble advaret, skriver TMZ.

Superlimprodusenten The Gorilla Glue Company har ikke kommentert saken omkring et saksmål, men ahr skrevet på twitter at hendelsen var trist å høre om.

Se deres Twitter innlegg her under.  

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.