Ble svinet til i supermarked: Hans svar har gått viralt

08/11/2021 08:18

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Amerikanske Andy Ross skulle handle på vei hjem fra jobb, men så ble utseendet hans kommenteret.

Handelsmannen Andy Ross kom innom det lokale supermarkedet for å handle etter en lang dag på jobben. Han hadde ikke hatt tid til å vaske seg, og var derfor fortsatt skitten etter en endt arbeidsdag.

Det faktum at han var skitten, fikk en kvinne til å komme med en uhøflig kommentar om utdanningsnivået hans. Andy valgte å svare på tiltalen.

Faren til familien, Andy fra Washington, USA, jobber i byggebransjen. En liten jente stirret på ham mens han handlet. Han kan ha hatt litt skitt i ansiktet, men ble overrasket da han så jentas mor peke på ham og si: "Det er derfor du må gå på skolen."

Andy ble veldig overrasket over morens dømmende kommentar, men han fikk revanche kort tid etter.

Det mor og datter ikke innså er at Andy faktisk har en høyskolegrad, og at skitten i ansiktet hans ikke sier noe om utdanningsnivået hans.

For det første: Nå som det er jeg som er veldig utdannet, men en skitten mann. Ikke bare har jeg uteksaminert meg fra videregående skole, men jeg har oppnådd en bachelorgrad og flere medisinske sertifiseringer. For å anta at jeg er uutdannet på grunn av hvordan jeg ser ut er veldig arrogant, skrev Andy i et Facebook-innlegg som gikk viralt etter kort tid.

Oppslaget er nå fjernet, men ifølge Uppskattad skriver Andy videre at han også har jobbet i militæret som medisinsk omsorgsarbeider i en spesialenhet.

Etter sin militære karriere begynte familiemannen i en kontorjobb som han ikke likte. I stedet valgte han å jobbe i byggebransjen. Det er der han trives.

«Jeg liker å jobbe med hendene og være ute. Det er derfor jeg blir litt skitten i noen dager. Jeg tjener godt, er god på det jeg gjør og kan støtte familien min uten problemer. Så mitt utseende gjenspeiler på ingen måte nivået på min intelligens eller utdanning,» avslutter han innlegget med.