Blind kvinne kastet ut av hotellet: “Det er ikke en ekte førerhund, og du ser ikke blind ut”

11/11/2022 14:57

Sofie

Utland
Foto: Angharad Paget-Jones
Angharad Paget-Jones hadde planlagt å overnatte på Enfield Premier Inn på lørdag med kjæresten. Da de sjekket inn med golden retrieveren hennes Tudor, var det ingen problemer.

En blind kvinne sier at hun ble kastet ut av et Premier Inn-hotell sent en kveld fordi hun hadde en hund og at personalet sa til henne at “hun ikke så blind ut”. 

Mens Angharad sov om kvelden gikk kjæresten hennes på tur med Tudor, men da de skulle inn på hotellet igjen, fikk de avslag.

Angharad forteller at personalet fulgte dem opp til rommet og krevde bevis på at hunden var en tjenestehund. 

Til tross for at hun viste dokumentene, sier hun at hun ble fortalt at hun ikke så blind ut og at hun hadde kjøpt dokumentene på nett. 

Angharad har nå til hensikt å ta opp en sak mot hotellet - siden hun nå er redd for å gå til et hotell og er “flau” over funksjonshemmingen. 

Premier Inn har angivelig startet en intern etterforskning av hendelsen da de er “sjokkert” over påstandene. 

“Dette traff meg virkelig. Jeg føler meg så utsatt og det fikk meg til å innse hvor skjør jeg er”. Sier Angharad, fra Port Talbot, Wales, ifølge Mirror. 

“Tudor er en ganske stor golden retriever, du kan ikke unngå å se ham. Han har et halsbånd som viser at han er en tjestehund.” 

“Juridisk trenger du ikke bevise noe annet enn skiltet han har på seg.” 

Hvordan rettsaken mellom Angharad og Premier Inn vil ende er enda ikke kjent.