Bob Saget er funnet død

Foto: Shutterstock.com

Den verdenskjente skuespilleren og komikeren Bob Saget er funnet død. Han ble 65 år gammel.

Skuespiller og komiker Bob Saget er funnet død i en alder av 65 år. Han ble funnet på et hotell natt til mandag norsk tid.

I flere år var han aktiv som standupkomiker. Imidlertid tok karrieren virkelig av da han ble kjent for sin rolle som familiemann Danny Tanner i den populære serien 'Full House'. 

Les også

Nå skal USAs eldste fange på «dødscelle» henrettes

Dødsfallet er bekreftet av Bob Sagets familie, som har snakket med det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

«Vi er knust over å bekrefte at vår elskede Bob døde i dag. Han var alt for oss, og vi vil at dere skal vite hvor høyt han elsket fansen sin, å opptre live og bringe folk fra alle samfunnslag sammen med latter,» sier familien til The Hollywood Reporter.

"Mens vi ber om privatliv på dette tidspunktet, inviterer vi alle til å hjelpe med å huske kjærligheten og latteren som Bob brakte til verden," fortsatte familien i sin uttalelse.

Det var politiet i Orange County, Florida, som først kunne rapportere om Bob Sagets død. Her gjorde de det også klart at det ikke var tegn til verken kriminalitet eller narkotikaforbruk.

”Tidligere i dag ble offiserer kalt ut til Ritz-Carlton-hotellet i Orlando, Grande Lakes i forbindelse med en rapport om en ikke-svarende mann på et hotellrom. Mannen ble identifisert som Robert Saget og erklært død på åstedet», skrev Orange County Sheriff's Office i et innlegg på Twitter.

Ifølge American Variety har politiet ennå ikke kunnet kommentere dødsårsaken til 65 år gamle Bob Saget.

Saget var med på en stor turné med et standup-show som skulle ha fortsatt til juni i år. Hans siste innlegg på Twitter ble delt 9. januar, der han delte et bilde av seg selv etter å ha dukket opp i Florida.

Bob Saget, hvis fulle navn er Robert Lane Saget, etterlater seg ektefellen Kelly Rizzo og barna Aubrey, Lara Melanie og Jennifer Belle Saget.

Les også

Grusom mistanke: Ble dødsbrann startet av 5-åring?