Bonde har politiannmeldt kuene sine

06/12/2021 08:22

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En bonde har levert en politiannmeldelse mot fire av kyrne sine.

Som du vet, er det ikke noe poeng i å gråte om sølt melk, men det har ikke holdt en bonde fra å klage over mangelen på det.

Bonden, som kommer fra Sidlipura Village i Bhadravati, har fire kyr, som ikke har produsert melk på fire dager, selv om de har blitt matet.

Han skulle også ha hatt dem på gress daglig, men de vil ikke overholde sin del av avtalen.

Det skriver Unilad.com.  

– De har ikke produsert melk på fire dager. Nå må det være politiets tur til å overbevise dem om å komme i gang, sier bonden.

Klagen har siden gått viralt på sosiale medier, men politiet mener de kan gjøre lite for å rette opp i situasjonen.

Politiet har derfor forklart bonden at de ikke kan registrere annmeldelsen hans.

Det er ikke mye bonden kan gjøre med mangel på melk. Men kanskje han ikke trenger dem i det hele tatt, da kufri melk nærmer seg hyllene.

Tel Aviv-basert oppstart Imagindairy har fått £ 9,7 millioner i forhåndsfinansiering for å lage meieriprodukter fra mikroorganismer i stedet for av kyr.

Produktet skal være fullt utviklet innen 2023.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.