Bruden besvimer, kaster opp og blir dårlig i sitt eget bryllup

06/12/2021 10:17

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
De fleste kjenner en morsom eller pinlig bryllupshistorie, men denne tar sannsynligvis prisen som den verste.

De fleste bruder er nok litt nervøse under seremonien. Noen kan til og med være så nervøse at de føler seg litt kvalme.

Hollee Lynnea-Kolenda Darnell opplevde imidlertid mer enn "litt" kvalme under bryllupsseremonien for henne og ektemannen Jacksons bryllup i Florida, USA.

I en video på sosiale medier viser TikTok, som har fått nesten 4 millioner visninger siden den ble lagt ut tidlig i forrige uke, da Darnell klarte å besvime og kaste opp under selve seremonien, hvoretter hun deretter blir bæsjet på av sin lille nevø.

I videoen kan man se Darnell ta godt tak i hennes fremtidige manns hender når de begynner å utveksle løfter. Hun ser tydelig dårlig ut og signaliserer til mannen sin at noe er galt.

– Jeg prøvde å si til mannen min at jeg ikke var frisk, men han trodde jeg spøkte, sier Darnell ifølge Ladbible.

Plutselig ser du Darnell falle i Jacksons armer, og derfra går alt bare galt.

"Går det bra?" hører man Jackson spørre etter at han og presten tok Darnell. Darnell rister på hodet og løper over til rekkverket til paviljongen der bryllupsseremonien finner sted.

På dette tidspunktet begynner kameraet å panorere bort fra brudeparet, men man kan tydelig høre Darnell kaste opp over rekkverket.

Darnell forklarte den plutselige kvalmen og sa senere: "Jeg var superdehydrert og jeg hadde ikke spist eller drukket hele dagen."

Som om besvimelse og oppkast under sin egen seremoni ikke burde være ille nok, avslører Darnell at det ikke var den eneste uheldige situasjonen den dagen.

«Søsteren min hadde en blåser til nevøen min, så hun kom bort for å kjøle meg ned med viften, og mens hun holdt nevøen min, begynte han å lage pølser,» sier Darnell. «Og dritten glir av armen hennes og ned på kjolen min.»

Darnell sier at de heldigvis klarte å rengjøre kjolen, og at hun er glad for å "ha en historie å fortelle i nevøens bryllup en dag."