Bruden kritiseres: Forbyr søster å bringe servicehund fordi det stjeler hennes oppmerksomhet

28/03/2022 10:18

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En brud har blitt kritisert for å forby søsterens hund å delta i bryllupet hennes fordi hun tror det vil stjele oppmerksomheten hennes.

Bruden, som ikke er navngitt, hevdet angivelig at søsteren hennes ikke trenger en servicehund.

Hun mener derimot at hun lyver om sine psykiske helseproblemer for å få oppmerksomhet.

"Hun sa at hun ikke vil bli med med mindre hunden også kan bli med."

«Jeg fortalte henne at hun var latterlig. Hunden er ikke engang trent og det er ingenting galt med henne.»

– Hun sier det er for PTSD fra barndommen. Vi hadde en uvanlig normal barndom med fantastiske foreldre. Vi har aldri hatt økonomiske problemer eller noe sånt og har aldri blitt misbrukt.

– Nå nekter hun å komme i bryllupet og prøver å få familiemedlemmer til å ta sin side. Hun sier jeg diskriminerer henne – PTSD og angst forårsaket av en supernorm barndom, skriver hun om søsteren.

Stjeler oppmerksomhet

Hun skriver da at hun fortsatt er overbevist om at søsteren ikke trenger hunden.

"Nå har hun overbevist seg selv om at hun faktisk trenger denne hunden, og at den gjør en slags terapi for henne. Problemet er at hunden ikke er en trent servicehund. Den bjeffer, den gnir seg mot deg, slik at du får sikle og hår på deg."

Reddit-brukeren skriver senere at hun tror "det hele med servicehunden" er søsterens måte å "føle seg spesiell, skille seg ut og få oppmerksomhet fra andre".

«Hun elsker oppmerksomheten som hunden gir, og det er super åpenbart», skriver hun, før hun legger til:

– Hunden har sin egen Instagram for Guds skyld. Jeg er også bekymret for at hun vil bruke hunden til å stjele oppmerksomhet på bryllupsdagen min. "

Hun tror også det er noe søsteren har gjort før.

– Hun har kommet seg til familiebursdager og andre arrangementer. Hun trenger bokstavelig talt at folk tar hensyn til henne og hunden sin.

Imidlertid er det mange som tar søsteren i forsvar.

"Du høres ekstremt avvisende ut av søsteren hennes, og jeg lurer virkelig på om du noen gang har vurdert at denne oppførselen også kan være en årsak til barndomstraumet hennes, spesielt hvis du alltid har sett søsteren hennes på denne måten."

Men det var også de som trodde at bruden hadde rett.

"Fortell søsteren din at hvis hun føler seg så ukomfortabel med å være i bryllupet ditt uten hunden sin, kan det være best for henne å ikke bli med i det hele tatt. Kall henne bløff."

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.