Bruden måtte avlyse bryllupet: Gjestene nektet å delta på grunn av bisarre krav

Foto: Shutterstock.com

Bruden og brudgommen måtte avlyse sitt overdådige bryllup, slik at bruden var veldig ulykkelig.

Bruden, kalt "Susan" som hun ønsker å være anonym, sto for å bli gjenforent med kjærligheten til sitt liv i et bryllup - men fire dager før bryllupet ble det avlyst.

Brudeparet kunne ikke betale kostnadene, noe som endte med å løpe til rundt 300.000 kroner, noe som også var en av grunnene til at de slo opp med hverandre.

Les også

Frankrike gjør prevensjon helt gratis

Det skriver Daily Mail.

I kjølvannet av det ovennevnte valgte bruden å legge ut et Facebook-innlegg for å skyte med skarp mot de hun trodde var skylden for utfallet.

«Kjære venner. Det er med stor sorg jeg må informere dere om at bryllupet vårt er avlyst. Jeg beklager at avlysningen skjedde bare fire dager før bryllupet skulle ha funnet sted.

Dessverre har vi slått opp etter noen nyere og uopprettelige problemer. Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet og ikke legge fremtidige planer med hverandre.»

Hun forklarer deretter hva hun mener var årsaken til bruddet, da hun sier at bryllupsgjestene hadde blitt bedt om å betale 10.000 kroner som en forutsetning for å kunne delta, noe de nektet.

«Jeg krevde eksplisitt penger som bryllupsgave. Hvordan kunne vi ha vårt drømmebryllup hvis vi ikke har nok penger?»

«Vi har ofret så mye, og vi har bare bedt hver gjest om 10.000 kroner. Vi har snakket med flere av våre inviterte gjester som lovet at de ville gi enda mer penger for å oppfylle drømmen vår.»

«Så vår forespørsel om 10.000 kroner per person var ikke noe spesielt. Vi hadde gjort det klart. Hvis du ikke kunne betale, kunne du ikke delta i vårt overdådige bryllup.»

Til sammen åtte var villige til å betale 10.000 kroner, noe Susan og forloveden var rasende over.

Imidlertid ble ting verre da brudepikene også avlyste, hvoretter hun satte opp en GoFundMe-innsamlingsaksjon i håp om å holde drømmebryllupet.

Brudgommen foreslo Los Vegas som et billig alternativ, noe som imidlertid fikk Susan veldig sur.

Paret slo opp ikke lenge etter.

Susan deaktiverte deretter Facebook-kontoen sin.

Les også

Bar blir kritisert: Forsvarer livestream-opptak av gjester på toalettet