Bruden ville overraske forloveden sin ved å ankomme med helikopter: så skjer det tragiske

12/03/2023

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
det var den 32 år gamle brudens barndomsdrøm å fly i helikopter til bryllupet hennes.

Det som burde vært den beste dagen i livene til Rosemere do Nascimento og hennes forlovede, Udirley Damasceno, endte opp med å bli den verste dagen for det brasilianske paret.

32 år gamle Rosemere hadde drømt om å komme i et helikopter til sitt eget bryllup siden barndommen, og derfor bestemte hun seg for å overraske sin kommende ektemann ved å fly til kirken i Sao Paulo på bryllupsdagen deres, skriver avisen The Mirror.

Da den store dagen kom, fløy den forventningsfulle bruden avgårde i et leid helikopter med en pilot mot kirken, der 300 gjester og Udirley Damasceno ventet spent.

Foto: Privat/Facebook

I helikopteret var også Rosemeres bror og en kvinnelig fotograf som var gravid i 6. måned.

2 km fra alteret skjer det som ikke må skje. Helikopteret styrter i et skogsområde, og alle de fire personene om bord blir drept på stedet.

Foto: Privat

Uvitende om sin fremtidige kones transportplaner, sto Udirley Damasceno utålmodig ved kirken og lurte på hvor hans forlovede hadde blitt av.

Etter lang ventetid nådde den tragiske nyheten kirken. Det var presten som måtte fortelle brudgommen at hans forlovede var død. Udirley Damasceno gikk i sjokk.

Helikopterturen skal ha tatt 15 minutter.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.