Brudgommen møter massiv kritikk på nettet: Du vil aldri gjette hva han gjorde på kirkegulvet

08/06/2023 18:30

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En brudgom har havnet i massiv online-reaksjon etter å ha blitt tatt i en sjokkerende handling på kirkegulvet.

En nygift mann har blitt møtt med massiv kritikk på nettet. Dette fordi han av en eller annen merkelig grunn valgte å bruke telefonen da han gikk ned midtgangen med kona.

Brudgommen har blitt tatt på fersk gjerning da en video sirkulerer på sosiale medier. Han har derfor ingen mulighet til å jukse seg ut av det.

I videoen kan du se ham holde sin kones hånd mens de går ned kirkegulvet sammen. Dette er skrevet av The Sun.

Mens hun smiler og danser seg ut av kirken, har mannen hennes fokus et annet sted. Han har blitt distrahert av noe som har skjedd på telefonen hans.

Det er ikke kjent om mannen skrev melding eller var opptatt med noe annet. Likevel har det gjort at han har blitt kritisert av utallige mennesker for å være respektløs.

Faktisk er det bare et enkelt øyeblikk når paret ser hverandre i øynene. Det skjer når de forlater kirken. På dette tidspunktet har mannen imidlertid fortsatt et fast grep om telefonen.

Etter at videoen gikk viralt på det sosiale mediesiden TikTok, har mange sagt sin mening om mannen. Og det er absolutt ikke mange som har noe positivt å si om ham.

"Hun er så vakker. Den kjolen er en drøm. Det ville vært bedre om han giftet seg med telefonen. Hun fortjener bedre," sa en bruker.

"En av de mest minneverdige dagene i livet hans er han savnet på grunn av telefonen. Se frem til å være det tredje hjulet til mobiltelefonen hans," skrev en annen.

"Hva kan være så viktig på den telefonen på bryllupsdagen hans?" sa en tredje.

Andre valgte å ta det et steg videre. Flere ga uttrykk for at hun skulle forlate mannen hun nettopp hadde giftet seg med. Videre var det flere av dem som skrev at var som et stort rødt flagg.

"Så trist. Jeg ville ha latt ham ligge der og leke med telefonen mens jeg gikk videre," kommenterte en. "Løp. Ikke gå. Løp," sa en annen.

"Forlat ham. Løp og se deg aldri tilbake. Det er veldig trist," la en tredje til.