Bryllupsfotograf slår brudgommen i ansiktet når han oppdager dette om bruden

09/02/2022 08:31

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Fotografen blir hyllet for de rette grunnene.

Bryllupsfotograf Onur Albayrak skulle dekke en seremoni i Malatyas Turgut Özal naturpark i Tyrkia, men nølte umiddelbart da han så hvor ung bruden så ut.

– Jeg hadde møtt brudgommen to uker tidligere i studioet mitt, men han hadde kommet alene. Jeg så bruden for første gang i bryllupet, sier Onur.

Da Onur spurte om alderen hennes, ble han sjokkert og rasende.

Han ble fortalt at hun bare var 15 år gammel - og da han hørte dette, nektet han å fotografere bryllupet.

"Hun er bare et barn. Du kunne føle hennes frykt fordi hun ristet så mye," sa Onur, som sitert av hurriyet daglige nyheter, en av Tyrkias største aviser.

Onur prøvde å forlate seremonien, men brudgommen gikk på angrepet og sa at det ville være et brudd på kontrakten deres hvis han nektet å ta bilder.

Men Onur nektet, og deres opphetede diskusjon ble til et slagsmål - et slagsmål som forlot brudgommen med en ødelagt nese.

Han har siden kommentert hendelsen i et innlegg på Facebook.

– Jeg skulle ønske dette aldri hadde skjedd, men det gjorde det. Men jeg ville definitivt gjort det samme igjen, skriver han, og legger til:

"Barnebruder er ofre for barnemishandling, og ingen makt i verden kan tvinge meg til å fotografere et barn i en brudekjole."

Selv om Onur grep inn for å hindre at et barn ble gift så tidlig, er det ukjent om bryllupet fant sted.

Ifølge Reuters blir hans handling rost hovedsakelig fordi Tyrkia har et alarmerende antall barneekteskap, som bare så ut til å være på vei opp rundt tidspunktet for denne hendelsen.