Bussjåfør Peter ser noe uvanlig i bakspeilet - det får ham til å bremse med en gang

19/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Som bussjåfør får du se litt av alt, men få kommer seg gjennom dette.

Det var en rolig ettermiddag med få passasjerer på bussen, der en mor med sine to barn satte seg på Peter Reindls buss.

Moren hadde en baby i barnevogn og en tre år gammel gutt med seg. Peter forteller hvordan han ble møtt med smil da han vinket til gutten.

Heldigvis, under bussturen, så han på den tre år gamle gutten i speilet flere ganger. Hadde det ikke vært for Peter, kunne det ha gått lengre tid før moren ble klar over at gutten hadde sluttet å puste.

Gutten satt på morens fang, og den oppmerksomme bussjåføren la merke til at ansiktet hans ble uttrykksløst og at han sluttet å reagere.

– Da jeg så meg tilbake i speilet, la jeg merke til at noe var galt, sier Peter Reindl til Hallands Nyheter.

Guttens mor, Carolina Haglund, fortalte avisen at gutten, John, nettopp hadde sagt at han var sliten. Plutselig fant hun ham veldig varm, tok av seg hatten og la ham på setet. Like etter ble leppene hans helt mørke, og han hørtes ut som om han hadde noe galt i halsen.

Bussjåføren stoppet bussen og ringte nødetatene mens moren prøvde å hjelpe John. Tidligere hadde gutten hatt episoder med feberkramper, og moren mistenkte at det også kunne være dette som skjedde nå. Han begynte å puste normalt igjen, men var desorientert og hadde problemer med å kommunisere.

Da ambulansen kom, hadde de ikke plass til å ta med både moren og babyen som var i barnevognen.

Så tok Peter en rask beslutning og kjørte moren til sykehuset på bussen.

Moren sa at sykehuset fant ut at feberkramper hadde rammet John, og at han ble utskrevet etter noen timer. – Hadde det ikke vært for bussjåføren, vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, sier hun.

Foto: Privat

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.