Bussjåfør John reagerte umiddelbart da en gråtende gutt kom inn i bussen

09/09/2022 12:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da bussjåfør John så en gutt komme på bussen gråtende, visste han med en gang hva han skulle gjøre.

Hvis du jobber med skolebarn på daglig basis, har du vanligvis en ambisjon om å alltid være der for elevene dine. Det samme har bussjåfør John Luncefords - og han har bevist at han er villig til å gå distansen for å hjelpe.

John Luncefords er ansatt i Kennewick School District, en skole i Washington i USA. Her består jobben hans av å kjøre skolebussen daglig.

Det var også på hans arbeid som bussjåfør for skolen at han en dag oppdaget noe som fanget oppmerksomheten hans. Noe som har ført til at han har fått mye ros på skolens Facebook-side, der skolen skrev følgende:

«Våre ansatte har alle et stort hjerte», skrev Kennewick School District på sosiale medier.

En kald vintermorgen så John Luncefords en gutt komme seg på bussen med brannrøde ører og hender. Han hadde ventet på bussen i den bitende kulden, uten hatt eller hansker på.

John bestemte seg for å endre det. Han tok straks av seg sine egne hansker og ga dem til gutten. Samtidig fortalte han ham at alt ville gå bra. Det var imidlertid ikke det eneste han valgte å gjøre.

Fordi situasjonen var en øyeåpner for John. Derfor bestemte han seg for å ta med den lille gutten og klassekameratene på skolen. Etter å ha levert dem, kjørte han forbi nærmeste klesbutikk, hvor han kjøpte masse hansker og hatter.

Etter å ha kjøpt hatter og hansker, kjørte han tilbake til skolen, hvor han begynte å dele dem ut til barna han hadde sett stående i kulden, uten hansker og hatter for å varme seg opp med.

"Jeg er bestefar selv. Ingen vil at et barn skal lide slik," sa John.

Kennewick School District ble hedret av Johns handling. Derfor bestemte de seg for å dele en hyllest til John på sin Facebook-side. Her ble innlegget mottatt veldig bra, og endte opp med å gå viralt på veldig kort tid.

«Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe familier med det de trenger», skrev skolen i innlegget sitt på Facebook.

Og den lille gutten er usannsynlig å være det siste barnet som får hjelp fra den godhjertede bussjåføren.

En liten jente hadde fortalt John at hun heller ikke hadde noen lue da han kom på skolen. Derfor nølte han ikke med å si at han ville gi henne en.