Bussjåfør Tim mistenkt passasjer: Endte opp med å redde liten gutts liv

09/08/2022 09:04

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Bussjåfør Tim mistenke en busspassasjer. Han endte potensielt med å redde livet til en bare tre år gammel gutt.

Den utrolige historien kommer fra San Francisco i USA, hvor en mor hadde meldt sin tre år gamle sønn savnet etter at han forsvant fra et bibliotek.

Da politiet ikke fant ham, bestemte de seg for å søke etter den lille gutten.

Under søket ga de en beskrivelse av hvordan han så ut og hvilke klær han hadde på seg.

En time senere fikk bussjåfør Tim Watson en merkelig følelse da han så en mann med en gutt bak i bussen. Tim innså at gutten så ut som den lille gutten som nettopp hadde blitt ettersøkt.

Tim la også merke til at gutten hadde tårer i øynene. Tim er selv far til tre, og hans fars instinkt sparket inn. Men hvordan skulle han gjøre det uten å vekke mistanken til kidnapperen? Tim klarte å utarbeide en genial plan.

Ved neste stopp gikk han ned til baksiden av bussen og spurte passasjerene om de hadde sett en grønn ryggsekk, da noen glemte en slik pose på bussen. Men det Tim virkelig gjorde var å se nærmere på gutten. Han måtte dobbeltsjekke at det var den savnede gutten.

Tim var nå helt trygg. Gutten på bussen var den samme gutten som ble meldt savnet. Han satte seg i førersetet og ringte diskret politiet. Ved neste stopp var politiet til stede for å arrestere mannen som hadde kidnappet gutten.

I tillegg ble gutten, som åpenbart hadde blitt traumatisert av hendelsen, gjenforent med sin mor. Bussjåføren hylles nå som en helt av guttens mor, politi og foreldre rundt om i verden.

"Jeg gjorde bare det alle foreldre ville ha gjort i min situasjon," sa han i et intervju.