Butikksjef avslørt i oralsex med 19-årig kvinnelig medarbeider på jobben

17/02/2018 17:15

Anniken Hauge

Utland
To ansatte i et supermarked har fått sparken med øyeblikkelig virkning etter bilder og video har avslørt at de hadde oralsex i arbeidstiden.

En 35-årig butikksjef i den britiske supermarkedkjeden Tesco er sparket fra jobben etter det kom frem at han hadde sex med en ung kvinnelig kollega på jobben.

Den lystne sjefen ble vist ut av butikken foran måpende kollegaer, skriver The Sun, som også har delt videoen av hendelsen.

Den 35-årige sjefen og hans 19-årige medarbeider gikk inn på kontoret i butikken lørdag kveld for en drøy uke siden, hvor de trodde de var alene. Men mens sjefen ga oralsex til sin den unge kollegaeb, ble alt fanget på overvåkningskamera.

En gruppe unge mennesker oppdaget hva som foregikk og begynte å filme paret gjennom et vindu. De har senere fortalte til The Sun at de var klar over hvem det var som hadde hemmelig sex inne på kontoret.

Mannen er nemlig en velkjent fyr i det lille lokalsamfunnet i byen Norwich.

I videoen ser man hvordan den 35-årige butikksjefen tilfredsstiller den unge kvinnelige ansatte med oralsex.

Den 19-årige medarbeideren og hennes sexpartner ble sparket på grunn av upassende atferd på jobben. Hun har jobbet i butikken i tre år.

Den unge kvinnen har senere sagt til mediene har nå nå blir kalt 'The Kim Kardashian af Norwich' av familien sin, og at hun er veldig flau over hendelsen og vurderer å flykte til Brasil.

Det er senere kommet frem at den 35-årige butikksjefen hadde en 54-årig kjærste over lengre tid, som senere har slettet alle bildene av ham på sosiale medier.

Supermarkedkjeden Tesco har reagert på hendelsen ved å understreke at 'saken blir tatt på stor alvor'.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.