Channing Tatum om Magic Mike: "Det er usundt"

23/02/2022 08:38

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren likte det ikke.

Magic Mike er for mange kvinner hva Baywatch er for mange menn.

Channing Tatums rolle i Magik Mike har trolig fått mange kvinner til å blø på knærne. Det samme har Pamela Andersson med menn i Baywatch.

Magic Mike-filmene, som viser livene til mannlige strippere på en underholdende måte, får ikke bare kvinnelige For mange menn er det mer sannsynlig at det er misunnelse av stripperens perfekte kropp som får hjertet til å løpe.

Men selv om det fra utsiden ser bra og misunnelsesverdig ut, er det ikke nødvendigvis slik.

Nå avslører «Magic Mike»-skuespiller Channing Tatum overraskende i et intervju at det var ren smerte for ham å se ut som han gjorde i Magic Mike.

På The Kelly Clarkson Show viste programleder Kelly Clarkson et toppløst bilde av stjernen fra den nyeste Magic Mike-filmen, med Channing Tatum som kommenterte:

– Kanskje det var derfor jeg ikke ville gjøre en tredje del. Fordi jeg skal se slik ut."

Overraskende frittalende innrømmet han hvor vanskelig det er å ha en så definert kropp.

"Selv om du trener, er det ikke naturlig å være i den formen," forklarte han. For å se slik ut, er det ikke nok å være oppmerksom på kostholdet ditt. Du må sulte for å oppnå det. Jeg tror ikke det er sunt hvis du har en så slank kropp, sa Tatum, ifølge Bild

Spesielt å ha den beryktede seks-pakken er noe som har forårsaket Channing Tatum store frustrasjoner.

«Hvorfor tar det omtrent to måneder å være veldig fettfri, men bare to dager å miste alt igjen?» spør skuespilleren frustrert på showet.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.