Chris investerte 150 kroner: Når han våkner får han et stort sjokk

10/11/2022 12:15

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En mann hadde sitt livs villeste fortjeneste, og han gjorde det mens han sov, da han våknet, så han at han hadde blitt milliardær.

Det var det som skjedde med sykepleieren Chris Williamson i fjor da han brukte 150 kroner på kryptovaluta, og noen dager senere våkner han til en stor overraskelse.

Som mange andre kryptoinvestorer håpet han at det ville gjøre ham rik. En undersøkelse viser at 71% av folk som har investert i krypto tror at det vil gjøre dem til millionærer en dag.

Det skriver Unilad.

Sannheten kan være langt mer brutal, ettersom et kryptokrasj førte til opprettelsen av en gruppechat der noen få tusen investorer bruker tiden sin på å skrike i frykt for at de har brukt pengene sine på noe som fortsetter å miste verdi.

Chris hoppet på kryptovaluta-vognen og sjekket investeringen hver morgen for å se hvordan de hadde det, og en dag oppdaget han at han var verdens rikeste mann, i hvert fall for øyeblikket.

Sykepleieren fortalte om det som i utgangspunktet så ut til å være verdens største lykketreff da han våknet og oppdaget mer enn en billion dollar på kontoen sin.

"Jeg så på det igjen, og så falt jeg ut av sengen, løp til skrivebordet mitt for å finne ut hva som skjedde." sier Chris.

Chris oppdaget at hans nyvunne billioner status ikke var alt det skulle være, da han ikke så det samme beløpet når han prøvde å flytte sin nye rikdom til en annen plattform.

Dessverre for Chris viste det seg å være en feil i systemet, som viste ham et falskt nummer.

Han sa faktisk at han prøvde "å gjøre narr av det", men innrømmet at "det er deprimerende" å kort flørte med å ha så mye penger at du aldri trenger å ønske deg noe igjen, bare for å innse at det bare er tall på en skjerm.