Dan satt fast i trafikken: Fikk et sjokk da han så gjennom vinduet til front-running Tesla

19/01/2022 08:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En britisk bilist fikk litt av et syn da han så inn gjennom vinduet til den fremadgående Tesla, som hadde en spennende "film" som kjørte på storskjermen mellom setene.

Dan Kichener sto i kø i Addington, sør i London, for en uke siden, den 12. Januar. Da han plutselig la merke til at føreren foran han hadde fokuset et helt annet sted enn på veien foran han.

Trafikken kjørte stille og startet og stoppet hele tiden, forklarte Kichener til Ladbible, og han hadde derfor god tid til å studere hva det var mannen i den hvite Teslaen foran ham så på.

«Det var saktegående trafikk,» sa han.

– Det stoppet og startet hele tiden, maksimalt 10 km/t på små biter. Ved første øyekast så Tesla-sjåføren ut til å undersøke en katalog av noe slag. Jeg tenkte kort på meg selv at «det var ikke så bra mens han kjørte», utdypet han.

Imidlertid viste det seg snart at Kichener ville bli enda mer sjokkert over hva slags katalog sjåføren så inn i. Etter kort tid innså han at det var en katalog med litt 'pikant' innhold.

«Som vi kom fremover, kunne jeg se ham klikke på bilder og zoome inn, og jeg så en ekstra gang etter, og så skjønte jeg at han zoomet inn på bilder av helt nakene kvinner. Jeg ble helt overrasket. Det var tilsynelatende et nettsted, og han var godt i gang med å bla gjennom. Jeg kunne ikke tro det,» sa Kichener forbløffende om opplevelsen.

Etter å ha kommet seg fra synet, trakk Kichener ut mobiltelefonen og tok et bilde av sjåføren og delte den på sosiale medier, og bildet har - ikke overraskende - fått litt oppmerksomhet.

Privatfoto

En bruker skrev humoristisk: 'Jeg har alltid lurt på hva jeg skal bruke en så stor skjerm til,' mens en annen skrev: 'Hold øynene på veien hele tiden.'

Kichener selv kunne heller ikke annet enn å kommentere sitt eget bilde, og skrev: "For en gangs skyld hadde jeg ikke noe imot å bli fanget i sakte trafikk. Utsikten var fantastisk. [...]."