Dansk kvinne fristet på Gran Canaria: Fikk lang nese da hun kom hjem

16/03/2018

Anniken Hauge

Utland
En 73-årig kvinne fikk lang nese da hun kom hjem fra den populære ferieøya med kofferten full av elektronikk som ikke virket.

En eldre kvinne fra Kalundborg i Danmark fikk seg en kjedelig overraskelse da hun kom hjem fra en ferie på Gran Canaria.

Torsdag mottok dansk politi en anmeldelse fra den 73-åringen, som hadde latt seg friste av en selger på den populære ferieøya.

Det opplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Kvinnen dro fornøyd hjem til Danmark med en Samsung-tablet, en Samsung-telefon og en Google-telefon i bagasjem samt et abonnement, alt i alt for 39.000 danske kroner.

Men da kvinnen kom hjem, oppdaget hun dessverre at ingenting virket.

Politiet opplyser at de ikke kan gjøre noe i en slik situasjon, men benytter anledningen til å komme med en viktig oppfordring:

- Det beste man kan gjøre er å ikke la seg friste av et ‘godt tilbud’. Det kan bli en veldig dyr tur til Gran Canaria, hvis man handler under lignende omstendigheter.
 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.