Datteren viser frem morens rumpe: "Det er som Kim Kardashian"

04/11/2022 09:13

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
I en video som nå har gått viralt, har en datter vist frem sin mors bakdel fordi hun synes den ligner på Kim Kardashian. Se video under.

En datter har delt en video på TikTok der hun berømmer morens Kim Kardashian-lignende kurver. Og dette har fått mange til å stille spørsmål ved om de er naturlige. 

Mely, som har 24 000 følgere på Tiktok, hevder at hun blir overskygget av sin egen mor når det kommer til utseende. Dette er skrevet av Daily Star.

Det forteller hun i en video hvor hun også viser fram moren sin, i en tettsittende kjole med blomstermønster. 

Videoen har gått viralt på kort tid og har fått mer en 511 000 likes, noe som trolig skyldes at hun har bedt moren om å vise den Kim Kardashian-aktige bakdelen sin til kamera. 

Over videoen har datteren skrevet følgende: ‘Hver gang mamma går foran meg’.

Som tekst til videoen på TikTok har hun bedt moren om å gi genene hennes videre: “Det må være fint. Vennligst gi genene dine videre.”

I kommentarfeltet er det mange som har gitt uttrykk for at de er forbløffet over moren utseende og figur. I tillegg har mange skrevet at moren hennes tilsynelatende er godt klar over at hun er en vakker kvinne. 

“Se på det smilet. Hun vet at hun har det. Jeg elsker mammaer,” leste en bruker, mens en annen skrev: “Mamma er fornøyd med seg selv. 

“Jeg gleder meg til å bli en BBL-mamma,” kommenterte en bruker, mens en annen skrev: “Hvile implantater har du brukt?”

Andre har gjort det klart at de har vanskelig for å tro at bakdelene hennes er helt naturlig. Flere har antydet ast de mener hun har tatt et såkalt Brazilian Butt Lift, hvor overflødig fett overføres fra kroppen til bakdelen.