De er far og datter - nå skal de gifte seg og ha barn

20/09/2020 18:55

Emma

Utland
Les den ville historien: Nå skal de gifte seg og planlegger å få barn.

I 1999 ble det etablert en ny vitenskap om oss.

Etter at hennes far hadde vært ute av livet i 12 år, fant de hverandre på Facebook og begynte et seksuelt forhold. 
New York Magazine har en blogg hvor hun har fortalt om det bisarre forholdet og hvordan det var å miste sin jomfrudom til mannen som unnfanget henne.

Fant faren sin på Facebook
Den unge kvinnen, som har valgt å være anonym, kom til verden da moren var 18 år gammel. Da hadde hennes far allerede forlatt familien, men kom tilbake for en kort kommentar da hun var fem år gammel.

Da hun var 17, kom faren tilbake til livet sitt etter at hun fant ham på Facebook. De begynte å snakke og fant ut at de hadde mer til felles enn de trodde. 
«Vi likte de samme TV-programmene og begge elsket å tegne», sier hun.

Etter å ha snakket på nettet en stund, bestemte de seg for å møtes. Og så ble forholdet veldig komplisert. Da hun så sin far for første gang på 12 år, innså hun at hun var tiltrukket av ham.

Det var så rart og forvirrende. Jeg så faren min for første gang på mange år og tenkte: "Han ser bra ut!" Jeg ble overrasket over tankene mine og trodde noe var galt med meg.

Seksuell
tiltrekning Forholdet ditt utviklet seg raskt. Etter at hun hadde bodd hos ham i fem dager, innså hun at dehadde seksuell kjemi. Etter en shoppingtur hvor han hadde komplimentert hennes figur ble det fysisk.

- Vi kjempet for moro skyld på rommet mitt, og jeg bet ham. Han hadde på seg shorts og en underskjorte, og jeg kunne se at han hadde gåsehud over hele kroppen. Så nevr han meg i det indre låret, og så fikk jeg gåsehud, sier hun.

- Vi stoppet og snakket om ikke fullt ut å forstå hva som foregår, men at vi hadde følelser for hverandre. Vi snakket om feil ting om det, og så kysset vi hverandre. Det ble til mer, og så sov vi sammen. Det var der jeg mistet jomfrudommen min, sier hun videre.

Hun insisterer på at første gang med sin far ikke var merkelig eller ubehagelig i det hele tatt. Hun var egentlig bare bekymret for at han skulle snakke med henne neste dag.

Jeg sa at jeg ville vente til jeg møtte noen jeg kunne være sammen med resten av livet. Han burde vite at hvis vi lå sammen, ville han vært i et forhold med meg. Jeg angret ikke på noe. Vi ble forelsket i hverandre.

Incestuøse forhold
Selv om denne historien er frastøtende, er det faktisk ikke uvanlig for slektninger å initiere et seksuelt forhold når de først møter hverandre som voksne. Fenomenet kalles Genetisk seksuell tiltrekning eller "GSA".

Jenta og hennes far er nå forlovet og planlegger et bryllup.  Bestefaren hennes må gi henne bort fordi faren hennes ikke kan - han er brudgommen. Når hun er ferdig med sin utdannelse i kosmetikk, flytter de til New Jersey i USA, hvor et incest-forhold ikke er ulovlig.

Så forteller de moren og farens ekskone om forholdet deres. De planlegger til og med å få barn, da de tror at ikke alle innavlede barn får genetiske problemer.