De er far og datter - Nå vil de gifte seg og få barn

20/10/2021 12:44

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Da de møttes, fant de hverandre så attraktive at de ikke kunne holde hendene fra hverandre. Snart hadde de planer om å gifte seg og få barn.

Sådan fortæller hun det til New York Magazines Science of Us.

Etter at faren hennes hadde vært ute av livet hennes i 12 år, fant de hverandre på Facebook og begynte et seksuelt forhold. 

New York magazine har en blogg der hun har fortalt om det bisarre forholdet og hvordan det var å miste jomfrudommen til mannen som unnfanget henne.

Fant faren på Facebook
Den unge kvinnen, som har valgt å være anonym, kom til verden da moren var 18 år gammel. Da hadde faren allerede forlatt familien, men kom tilbake for en kort periode da hun var fem år gammel.

Da hun var 17, kom faren tilbake til livet hennes etter at hun fant ham på Facebook. De begynte å snakke og fant ut at de hadde mer til felles enn de trodde.

«Vi likte de samme TV-programmene, og begge elsket å tegne,» sier hun.

Etter å ha snakket på nettet en stund, bestemte de seg for å møtes. Også ble forholdet veldig komplisert. Da hun så sin far for første gang på 12 år, innså hun at hun var tiltrukket av han.

«Det var så rart og forvirrende. Jeg så faren min for første gang på mange år og tenkte: "Han ser bra ut!" Jeg ble overrasket over tankene mine og trodde det var noe galt med meg.»

Seksuell tiltrekning
Forholdet deres utviklet seg raskt. Etter at hun hadde bodd hos ham i fem dager, innså hun at de haddeseksuell kjemi. Etter en handletur der han hadde komplimentert figuren hennes, ble det fysisk.

«Vi slåsset for moro skyld på rommet mitt, og jeg bet han. Han hadde på seg shorts og en undertrøye, og jeg så at han fikk gåsehud over hele kroppen. Så kløyp han meg på indersiden låret, og så fikk jeg gåsehud,» sier hun.

«Vi stoppet og snakket om at vi ikke helt forsto hva som foregikk, men at vi hadde følelser for hverandre. Vi snakket om at det var feil, men så kysset vi.  Det ble til mer og mer, og så lå vi sammen. Det var da jeg mistet jomfrudommen min,» fortsetter hun.

Hun insisterer på at første gang med sin far ikke var rart eller ubehagelig i det hele tatt. Hun var bare redd for at han skulle snakke med henne dagen etter.

"Jeg fortalte han at jeg ville vente til jeg møtte noen jeg kunne tilbringe resten av livet med. Jeg ville at han skulle vite at hvis vi lå sammen, ville han være i et forhold med meg. Jeg angret ikke på noe. Vi ble forelsket i hverandre."

Incest forhold
Selv om denne historien er frastøtende, er det faktisk ikke uvanlig at slektninger initierer et seksuelt forhold når de først møter hverandre som voksne. Fenomenet kalles genetisk seksuell tiltrekning eller "GSA".

Jenta og faren forlovet seg og planla et bryllup. Et bryllup der jentas egen farfar - det vil si faren til faren - skulle lede henne opp av kirkegulvet.

Planen var at når hun var ferdig med sin grad i kosmetikk, skulle de flytte til New Jersey, hvor det har vært lovlig å være i et incestforhold.