De giftet seg i 1955, og nøyaktig 60 år senere gjør familien dette sjokkerende funnet.

En helt utrolig historie.

Dette er en utrolig kærlighedshistorie om Jimmy og JoJo McLaughlin fra Georgia i USA.

Les også

Brudens far stopper bryllupet og drar stefaren med - grunnen gir tårer i øynene

De giftet seg bare 18 år gamle 10. September 1955. Paret møttes på en katolsk skole, hvor de begge stuterte. De giftet seg, og da JoJo ble gravid, flyttet hun inn med familien sin i Savannah, hvor Jimmy besøkte henne hver helg til de kunne flytte inn sammen.

Senere fikk de totalt fem barn sammen, som beskrev foreldrene sine som de beste og mest elskverdige i verden.

Dessverre, i 2014, ble JoJo veldig syk med kreft. Det gikk nedoverbakke til sykdommen virkelig tok tak i sommer i 2015. Jimmy sa flere ganger at han ikke visste hva han skulle gjøre når kona ikke var her lenger.

Imidlertid klarte han å kysse, klemme og takke sin kone for et "fantastisk liv sammen" på parets 60-års bryllupsdag 10. September 2015.

Den 11. september 2015 gikk hun bort, men det fantastiske med historien er at Jimmy fikk hjerteinfarkt den samme kvelden. Det kom som et sjokk på familien som fant ut at  paret døde sammen, men de kunne nå også se skjønnheten i hendelsen:

– Det er vanskelig å tro at begge er borte, men jeg vet at de er på et bedre sted nå, sier parets eldste datter Suzanne VonWaldner til ABC Nyheter.

Hun håper at andre vil bli inspirert av historien om et par som elsket hverandre så høyt at de ble fulgt overalt - og så mye at de ikke kunne leve uten hverandre.

Les også

Han må si farvel til sin kone gjennom 73 år: det siste han gjør for henne får tårene til å trille.