De mistet sønn sinn på fødeavdelingen: Sykepleier ga dem nytt håp

29/10/2020 10:17

Emma

Utland
De ville starte en familie. Det ble plutselig en tragisk vending for paret.

Katie og Josh nærmet seg 30-årene, og de ønsket begge å starte en familie sammen. Så de ble ikke overrasket da Katie ble gravid.

Imidlertid ble lykke raskt erstattet med nervøsitet da de etter 20 uker fant ut at noe var galt med barnet.

«De sa at det var en forvridning i nakken og at barnet hadde en klumpete fot», sa Katie til Annonsøren.

Det var ikke en sikker prognose som det ikke var kjent sikkert hva barnet mislyktes. Deres barn ville ikke være som noe annet barn, ble de fortalt.

Bekymringen vokste seg større, og derfor ble fødselen satt i gang i uke 39.

Barnets hjerteslag ble svakere og akutt keisersnitt måtte utføres. Parets sønn kom til verden, men Katie måtte bare holde sin sønn et kort øyeblikk før han ble tatt fra henne, for å bli rushed til intesiv.

Deres verste mareritt ventet fremover

De første ukene viste lys på slutten av tunelle, og det var håpet at den lille gutten ville overleve.

"For de to første ukene ble han diagnostisert med diabetes. De oppdaget at kromosom seks og ti ble ødelagt og snudd, men det skjedde ikke samtidig. Han trengte litt genetisk informasjon og andre doblet," sier Katie.

Barnet ble innlagt på sykehus i flere måneder, og de oppdaget nye sykdommer på ukentlig basis.

Han ble ustabil da legene måtte utføre en rutineprosedyre. Han var for svak til å motstå, og han fikk hjertestans.

Josh og Katie var sønderknuste over tapet av sønnen sin.

Sykehuset ringte plutselig

Det hadde gått to måneder siden de hadde mistet sønnen da telefonen ringte. Det var en sykepleier i den andre enden av røret.

" Hun sa det kunne være for tidlig, men det var en baby klar til å bli utskrevet fra sykehuset. Hun visste ikke om alt, men hun visste at barnet trengte en familie.

Bare to dager senere møtte de Braxtel, som ble født med underutviklede lunger. Familien hans var ikke på bildet, og han hadde aldri forlatt sykehuset.

Braxtel ble bedre over tid, og paret valgte å adoptere ham.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.