Demonstrantene limer seg fast til rekkverk under konsert: Men de gjør en STOR feil

09/12/2022 13:22

Emma Sletta

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Opptak har dukket opp som viser demonstranter i Tyskland som limer seg til et rekkverk under en konsert, men de gjorde begge en stor feil.

Klimaaktivister stormet scenen i Hamburgs konserthus Elbphilharmonie den 25. november, der musikere fremførte Beethovens fiolinkonsert.

Publikum bøyde seg da de klamret seg til dirigentens podium og talte til publikum.

Ifølge LBC antas en av demonstrantene å ha ropt: "Vi undertrykker i fellesskap klimakatastrofen, og tar dermed et liv i sikkerhet og fred fra våre barn!"

"Akkurat som det bare er en Beethoven, har vi bare denne ene planeten hvis grenser vi ignorerer, at klimarelaterte katastrofer blir hyppigere og dødelige."

– Det blir ikke mer Elbphilharmonie å nyte Beethoven når Hamburg er under vann. Krisen eskalerer akkurat nå, foran øynene våre! Fortsetter en av demonstrantene.

Mens mange protester involverer timer - eller til og med dager - med distraksjoner, undervurderte duoen sannsynligvis hvor lett det ville være for sikkerhetspersonell å eskortere dem fra scenen, noe som betyr at deres "stunt" ikke varte for lenge.

Det viser seg at rekkverket de hadde limt seg til rett og slett kunne løftes fra podiet - noe anleggspersonalet beviste da de marsjerte på scenen.

Det hadde ikke demonstrantene tenkt på.

En ansatt plukket opp rekkverket og dro det ned fra den lille plattformen, noe som igjen tvang de to klimaforkjemperne til å bruke dem, siden de var limt.

En annen gikk også bak dem for å sikre at de effektivt ble marsjert bort.

Da demonstrantene ble fjernet, ble publikums buing erstattet av en bølge av jubel.