Den 31 år gamle YouTube-stjernen Jamal Edwards er død

21/02/2022 10:03

Emma

Utland
Foto: Photoshot/Ritzau Scanpix
Foto: Photoshot/Ritzau Scanpix
For bare en måned siden deltok han på Brit Awards, men søndag var kunngjøringen at den britiske gründeren og Youtuberen Jamal Edwards er død.

Jamal Edwards sto bak musikkplattformen SmokeyBarz (SB. TV), som har hjulpet musikere som Ed Sheeran, Jessie J og rapperen Skepta på vei inn i deres karrier.

Men sent søndag morgen er 31 år gamle Jamal Edwards avgått ved døden, ifølge Skaperens manager, ifølge Daily Mail.

Og dette er en mann som har gjort seg kjent flere steder.

Jamal Edwards mottok allerede en MBE-pris i en alder av 24 år - en ærespris gitt av den britiske kongefamilien for sitt arbeid med musikk.

Nyheten har kommet som et sjokk på mange som nå tilbyr sine kondolanser på Twitter.

Her får du også raskt et bilde av hvor mye hjelp Jamal Edwards har vært for ambisiøse talenter i den britiske musikkindustrien.

- Jeg tror jeg kan snakke på vegne av alle kunstnere og tilhengere av den britiske grime / rap-scenen når jeg sier at jeg skylder denne mannen så mye. Han hjalp meg noen ganger uten å si noe. RIP Jamal Edwards, skriver Jaykae, som er en britisk rapper og skuespiller.

Når vi ser gjennom Jamal Edwards Instagram, er det ikke mer enn fire dager siden han delte sitt siste innlegg.

Et innlegg dedikert til Ed Sheeran, som han har kjent lenger enn resten av verden.

Senest skulle Jamal Edwards spille som DJ på et arrangement i London lørdag kveld, melder BBC.

Det er ennå ikke kjent hva årsaken til 31 år gamle Jamal Edwards' død er.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.