Den lille gutten kjørte rundt i mannens oppkjørsel hver eneste dag, så tok mannen tak

09/09/2020 17:03

Emma

Utland
Hver dag på samme tidspunkt ble en mannens bevegelsessensur i oppkjørselen aktivert og innbruddsalarmen gikk av. Etter at mannen installerte et kamera, fant han ut at det var en liten gutt som aktiverte sensuren fordi gutten ønsket å kjøre ræs i oppkjørselen hans.

I stedet for å bli opprørt over guttens bruk av oppkjørselen, gjorde mannen noe helt annet.

Han gikk ut for å tegne en veddeløpsbane for gutten slik at den lille bavianen kunne få mest mulig ut av sine få sekunder i oppkjørselen.

I videoen, som har gått viralt, kan du se hvor mye glede gutten får ut av mannens initiativ.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

I videoen kan den lille gutten ses ut og lufte hunden med foreldrene sine. På noen av klippene er han sammen med moren hans og på andre er det med faren. Felles for alle klippene er at gutten elsker å bruke den skrånende oppkjørselen for å få litt fart.

De varierende krittbanene starter ganske enkelt, men etter hvert som mannen innser at den lille gutten koser seg med sporene, blir de mer og mer avanserte med svinger og hindringer underveis.

Den fantastiske mannen som har gjort livet morsommere for den lille gutten vil heller være anonym. Det store amerikanske medie NBC har prøvd å få tak i mannen, men han vil ikke kommentere saken. Gutten har ikke fundet ut av videoene, men de mange små klipp lever sitt beste liv på Twitter, hvor historien har gått viralt.

Ville du gjort det samme hvis en gutt utløste innbruddsalarmen din hver eneste dag?