Denise i sorg over sin mors død - inntil hun så henne vanne planter i hagen på Google Streetview

26/07/2017 14:15

Anniken Hauge

Utland
Midt i sorgen over å ha mistet moren sin fikk Denise Underhill seg en rørende overraskelse. Hun gjorde nemlig en oppsiktsvekkende oppdagelse på nettet.

Når vi setter oss foran PC-en og skal finne en adresse, en ny grill eller kanskje et morsomt bilde av en katt, så er Google alltid klar for å gi en hjelpende hånd. 

Hvis man for eksempel vil sjekke hvordan et hus ser ut fra veien, så kan man gjøre det enkelt via Google Streetview, som har avbildet de fleste offentlige veier og gater i Norge og i resten av verden. 

Og det var nettopp et slikt bilde som fikk Denise Underhills hjerte til å gjøre et ekstra hopp, da hun så et spesielt bilde som lå tilgjengelig på Google Streetview, skriver Mirror

Denise Underhill satt i det nye huset sitt i Florida i USA, da hun ville sjekke hvordan morens hus i Tamworth i England så ut via Google Streetview.

 

Halvannet år tidligere i 2015 ble Denise Underhill rammet av en knusende sorg, da moren hennes gikk bort. Det var en plutselig følelse av savn som fikk datteren til å gå på nettet og søke etter morens tidligere adresse. 

- Jeg gikk rundt hjemme og ordnet med noen småting, og plutselig fikk jeg veldig lyst til å ringe moren min. Men så kom jeg i tanke om at det ikke kunne la seg gjøre. 

- I stedet tok jeg opp PC-en og brukte Google til å se min mors hus da hun døde i 2015, og om huset siden hadde blitt solgt, sier Denise Underhill til britiske Mirror.  

Datteren fant raskt morens vei, og brukten musen til å fortsette nedover veien hvor han raskt fant morens hus. 

Og så fikk hun øye på noe vilt. 

Det var en rørende overraskelse å se hvordan Google tilfeldig hadde tatt et bilde av Denises mor. Foto: Google Maps 

Bildet var av moren som stod foran huset og var på vei ut med vannkannen. Et glimt av fortiden. 

Google sensurer nummerplater og ansikter, så det var ikke mulig å se morens ansikt. Men Denise Underhill visste med én gang hvem det var på bildet.  

- Jeg kunne virkelig ikke tro det, det var en stor overraskelse. Der stod moren min og vannet plantene slik hun alltid gjorde. Det reddet dagen min, sier Denise Underhill til avisen. 

Bildet av moren hennes ga den tung følelsen av sorg og savn til å lette litt. Moren hennes var jo rett der. 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.