Det avslørte Diana like før bryllupet: "Det var en forferdelig ting å gjøre"

21/11/2020 11:21

Emma Sletta

Utland
Jeg tror ikke det er åpenbaringen du vil starte et ekteskap med.

Det var faktisk nær at prinsesse Diana hadde avlyst bryllupet. Det er ifølge astrolog Penny Thornton, som Diana begynte å konsultere i 1986.

Årsaken var at kvelden før bryllupet i juli 1981 fortalte prins Charles prinsesse Diana at han ikke elsket henne. Det sier Penny Thornton i en ny dokumentar kalt Diana-intervjuet: The Revenge of a Princess. Det skriver Daily Star..

De to møttes i 1977, men bare noen få år senere utviklet vennskapet seg til en romanse. Prins Charles fridde til Diana i februar 1981, hvor paret giftet seg senere samme år, den 29. Juli 1981. Men kvelden før, Charles angivelig følte å lette sitt hjerte og være ærlig med sin fremtidige kone.

"Det var en forferdelig ting å gjøre med din fremtidige kone når du vet at du kommer til å gifte deg med henne dagen fremover." Sier Penny Thornton i dokumentaren.

Fullført uansett

Bryllupet ble imidlertid ikke avlyst, og de to sa ja til hverandre, ved St Paul's Cathedral i London.

"Det var en forferdelig ting å gjøre med din fremtidige kone når du vet at du kommer til å gifte deg med henne dagen fremover." Sier Penny Thornton i dokumentaren.

Hun sier også at hun tror prins Charles ønsket å gå inn i ekteskapet med veldig klare linjer - og derfor fortalte han henne.

MsThornton sier Diana var helt knust av åpenbaringen - faktisk så mye at hun ikke ønsket å gå gjennom bryllupet i det hele tatt.

Ekteskapet ble imidlertid også stormfullt. Det var en 13-årig aldersforskjell mellom de to og over tid mange kritikere har sagt at de to ikke passet sammen. Elleve år etter at de hadde gått med på hverandre, ble det annonsert at de to ville bli separert.

De to nåde å ha to sønner sammen, prins William og prins Harry.