Det begynte som et forkjølelsessår, men i løpet av få dager ble det verre og verre.

15/08/2016 15:15

Anniken Hauge

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Peter advarer andre så de skal slippe å gå gjennom det samme som ham.

I 2013 oppdaget Peter Lisle fra Queensland, Australia, at han hadde fått et forkjølelsessår.

Det viste seg dog å være langt verre og kostet ham til slutt kjeven.

- Jeg trodde bare jeg hadde små forkjølelsessår, men en biopsi viste at det var kreft. Jeg var i sjokk. Jeg fikk stort sett alle scenarioer, i beste fall og i verste fall, har han tidligere sagt til Daily Mail .

Såret viste seg å være en aggressiv form for hudkreft. Den første operasjonen hvor legene fjernet en del av leppen og munnen hans, klarte ikke å holde kreften borte. Den hadde spredt seg fra leppa til kjeven.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Han måtte opereres igjen i april i fjor. En del av munnen hans måtte fjernes. Den ble satt sammen igjen med knokler fra benet hans og hud fra pannen.

I løpet av tiden fra mai til oktober 2015, ble han operert hele fire ganger for å få fjernet tumoren. Etter seks ukers strålebehandling måtte han lære å gå og snakke på nytt.

Han fikk mat gjennom en slange, frem til han også lærte å spise normalt igjen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Det er vanskeligere å snakke nå, og det er mange bokstaver jeg ikke kan uttale, og det er veldig vanskelig å spise, men jeg prøver å ta ett skritt av gangen.

Familien har opprettet en innsamling til å dekke Peter Lisles sykehusregninger. Dessverre viste det seg ifølge siden YouCaring, at legene ble nødt til å operere ham ytterligere.

Han ble deretter innlagt på sykehus igjen. Han skulle få ansiktet sitt rekonstruert, slik at han kunne ligne på seg selv igjen, men operasjonen måtte utsettes på grunn av en infeksjon.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.