Dramatisk dreining: Barnebursdag endte ikke som forventet i det hele tatt

18/08/2021 13:59

Emma

Utland
Bursdagsbarnet og vennene fikk litt av et sjokk under det som skulle være en morsom bursdag.

En barnebursdag tok en dramatisk vending da barna besøkte et reptilsenter kalt Scales'Tails i Utah, USA.

Det skriver KJZZ.

Bursdagsbarnet, som feiret sin 5-årsdag med vennene sine, fikk seg et ganske stort sjokk. Gruppen av barn og voksne sto og så en alligator bli matet - men plutselig tok det en uhyggelig vending.

Dratt kvinne inn i bassenget

Plutselig lukket alligatorens kjeve seg rundt en av de ansattes hånd, og den dro henne ned i bassenget.

Alligatoren hadde ingen intensjon om å løsne taket på byttet, og i bassenget begynte den å rulle rundt. I mellomtiden hadde de sjokkerte barna blitt flyttet bort fra glasset som skilte dem og den voldsome hendelsen.

En annen ansatt oppdaget umiddelbart at det var en alvorlig situasjon, og han svarte raskt. Han hoppet inn i bassenget og satte seg på ryggen av alligatoren og holdt den fast.

En annen gjest sto på den andre siden av bassenget og hjalp til. Den kvinnelige ansatte, hvis hånd fortsatt satt fast, holdt seg rolig og hun veiledet de to mennene om hvordan de skulle håndtere situasjonen.

I fellesskab hjalp de kvinnen fri igjen, og alligatoren måtte klare seg uten et "ekstra måltid".

Da kvinnen fikk hånden fri, forble den andre ansatte på det 240 centimeter lange rovdyren til han kunne hoppe ut av bassenget. Selv rømte han uten skade - men kvinnen måtte på sykehus en tur. Meldingen er at hånden hennes vil bli bra igjen.

Nedenfor kan du se videoen fra situasjonen - vi advarer om at det kan virke voldelig.

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.