Dro fra kone og gifter seg med svigermor

05/10/2020 16:12

Emma Sletta

Utland
Det vakte oppsikt da Clive forlot sin kone for å gifte seg med sin svigermor. Faktisk, så mye at han ble arrestert.

De har stått ved hverandre i tre tiår, vært gift i 13 år og forblir lykkelige sammen, selv om begynnelsen av forholdet var noe annerledes enn de fleste er vant til. Fordi da Clive Blunden fridde til Brenda, fridde han også til kvinnen som var hans svigermor fra 1977 til 1985. Her var Clive gift med Brendas datter, irene.

Da Clive først fridde til Brenda, ble han arrestert. Det var mot loven å gifte seg med sin svigermor i England, hvor de to bor. Men den loven ble endret i 2007 slik at de to skilpaddeduene kunne ha hverandre. I dag bor de sammen i byen Warrington, som ligger i Cheshire. Spør du Clive Blunden, har forholdet aldri vært sterkere.

«Folk trodde ikke forholdet vårt ville vare, men vi er sterkere enn noensinne», sier 66-åringen.

Arrestert etter frieri

Det var imidlertid ikke alltid i kortene for at det skulle ende på den måten. Brenda var faktisk ikke fan av Clive da hun møtte ham for første gang. På den tiden var han kjæresten til Brendas datter Irene. Det var ikke før fire år senere at det slo gnister.

"Vi ble forelsket," sier Brenda, og fortsetter: "En kveld inviterte han meg ut for en drink, og så endte vi opp med å kysse."

Selv om andre hadde mange meninger om deres forhold, bestemte de seg for å gifte seg i 1997. Men noen dager etter at de besøkte bryllupskontoret i hjembyen Warrington i Cheshire, ble Clive arrestert.

Politiet fortalte Clive Blunden at det var en "juridisk hindring" for ham å gifte seg med sin svigermor og advarte om at han kunne bli fengslet i opptil syv år hvis de valgte å forfølge ekteskapet. Det viste seg å være en 500 år gammel lov som anstrengt det forventningsfulle ekteparet. Clive og Brenda Blunden var i stand til å gifte seg lovlig.

"Ekteskapet med Brenda har definitivt forandret meg. Jeg følte meg umiddelbart annerledes," sier Clive Blunden.

"Jeg er mye mer avslappet. Før vi giftet oss, følte jeg at det manglet noe i livet mitt. Vi har vært gjennom mye, så det er en prestasjon at vi har kommet gjennom det. Jeg elsker at vi kan være sammen hele dagen og fortsatt komme ut av det med hverandre. Vi ønsket å gjøre alt igjen," Clive Blunden fortalte The Mirror.