Dro på Tinder-date: Så dukket hans 'avdøde' kjæreste opp

Foto: Shutterstock

Hannah var overbevist om at hun så syner da hun hallusinerte en død kvinne.

Ikke overraskende har 20 år gamle Hannah valgt å dele historien om Tinder-daten sin, som tok en veldig uventet vending mot slutten, og etterlot henne i sjokk.

Hannah og daten hennes hadde funnet hverandre på Tinder før koronapandemien, men etter hvert som flere og flere land kunne begynne å gjenåpne, følte de to turtelduene seg også klare til å møtes.

Les også

Britney Spears smider bh'en igen: Nu forklarer hun hvorfor

Det skriver LadBible.com.

Det hele gikk greit under middagen, men det skulle senere vise seg å være en veldig spennende date for Hannah, som fikk lov til å sitte på første rad for noen rare scener.

Hun forklarer til LancsLive at etter hvert som de ble bedre kjent med hverandre, åpnet daten hennes seg og fortalte at han nylig hadde mistet kjæresten sin til kreft, hvoretter han viste Hannah flere bilder av sin avdøde kjæreste mens han snakket om sorgen som fulgte med det.

– Han var en nydelig person jeg likte han, men ikke veldig godt, sier Hannah.

"Jeg forventet absolutt ikke at mer skulle skje etter datoen."

Les også

Emma spiser 20 køkkensvamper om dagen

Hun sier at det hele så ut som om det spilte til ting tok en bisarr vending og noen rare scener utspilte seg rett foran Hannahs nese.

Hun kunne se at daten hennes var blitt hvit i hodet, noe som fikk Hannah til å se i alle retninger, bare for til slutt å se noen som så ut som datens avdøde kjæreste - til og med uhyggelig mye.

Men det ville vise seg å være den samme kvinnen - bare i live.

– Det kom senere frem at den «avdøde» kjæresten ikke var død, sier hun og legger til:

–Sammen hadde de faktisk to barn, men alle trodde han jobbet overtid for å støtte dem bedre.

Hannah ble naturlig nok sjokkert da hun først trodde hun så syner, som ble etterfulgt av en samtale der det ble klart at hun faktisk var i live og i god stand.

«Først trodde jeg at jeg hallusinerte en død kvinne. Men så kom hun bort og spurte om vi var på en date, som jeg informerte henne om alt han hadde sagt om at hun var død.»

Hun la igjen kontanter på bordet for å betale sin del av måltidet, som ble etterfulgt av en exit.

Les også

Toåring død i tragisk ulykke: Krøp inn i gryte med kokende vann