Drosjesjåføren varslet politiet da han oppdaget en ekkel stank fra kundens koffert

Foto: Politi

En drosjesjåfør hadde en passasjer som hadde en luktende koffert med seg. Det fikk taxisjåføren til å ringe politiet.

En mann er pågrepet etter å ha tatt taxi mens han angivelig hadde med seg en «blodig» koffert. Deretter kom det frem at kofferten inneholdt liket av en kvinne.

Les også

Politiet etterlyser person etter T-baneskyting

Xie Lei, en 33 år gammel tidligere manager for en karaokebar, ble arrestert i forrige uke av politiet i den kinesiske provinsen Jiangxi etter å ha blitt etterlyst.

Xie tok taxi i Taihe County tidlig tirsdag 7. september, og sjåføren som hjalp ham med å løfte kofferten inn i bagasjerommet, meldte ham senere til politiet, melder South China Morning Post, ifølge Daily Star.

Sjåføren sa at kofferten var veldig tung, luktet stygt og var dekket av blodflekker, opplyser lokalt politi i en uttalelse.

Da sjåføren ringte politiet, bestemte Xie seg for å flykte fra åstedet. Han tok imidlertid ikke med seg kofferten. Han la den derimot i bagasjerommet.

Liket av kvinnen ble senere identifisert som en 19 år gammel kvinne som jobbet med Xie på karaokebaren der han var manager til han gikk av i august.

Politiet bestemte seg for å tilby en dusør på 30.000 yuan (rundt 29.000 danske kroner) senere samme dag, i håp om at publikum kunne henvise dem til den mistenkte.

Xie skal ha syklet til Jian County i nærheten, der han ble pågrepet av politiet i en leilighet onsdag 8. September.

Før han ble arrestert, kastet han angivelig klærne og stjal en rød t-skjorte samt fire epler som beboerne hadde forlatt utenfor som åndelige ofringer.

Offerets far har sagt at hun var familiens eldste barn og hadde vært i familien dagen før hun ble drept. Politiets etterforskning av saken pågår fortsatt.

Les også

Politiet advarer mot nyt svindelforsøk mot foreldre