Drosjesjåføren varslet politiet da han oppdaget en ekkel stank fra kundens koffert

13/09/2021 10:18

Emma Sletta

Utland
Foto: Politi
Foto: Politi
En drosjesjåfør hadde en passasjer som hadde en luktende koffert med seg. Det fikk taxisjåføren til å ringe politiet.

En mann er pågrepet etter å ha tatt taxi mens han angivelig hadde med seg en «blodig» koffert. Deretter kom det frem at kofferten inneholdt liket av en kvinne.

Xie Lei, en 33 år gammel tidligere manager for en karaokebar, ble arrestert i forrige uke av politiet i den kinesiske provinsen Jiangxi etter å ha blitt etterlyst.

Xie tok taxi i Taihe County tidlig tirsdag 7. september, og sjåføren som hjalp ham med å løfte kofferten inn i bagasjerommet, meldte ham senere til politiet, melder South China Morning Post, ifølge Daily Star.

Sjåføren sa at kofferten var veldig tung, luktet stygt og var dekket av blodflekker, opplyser lokalt politi i en uttalelse.

Da sjåføren ringte politiet, bestemte Xie seg for å flykte fra åstedet. Han tok imidlertid ikke med seg kofferten. Han la den derimot i bagasjerommet.

Liket av kvinnen ble senere identifisert som en 19 år gammel kvinne som jobbet med Xie på karaokebaren der han var manager til han gikk av i august.

Politiet bestemte seg for å tilby en dusør på 30.000 yuan (rundt 29.000 danske kroner) senere samme dag, i håp om at publikum kunne henvise dem til den mistenkte.

Xie skal ha syklet til Jian County i nærheten, der han ble pågrepet av politiet i en leilighet onsdag 8. September.

Før han ble arrestert, kastet han angivelig klærne og stjal en rød t-skjorte samt fire epler som beboerne hadde forlatt utenfor som åndelige ofringer.

Offerets far har sagt at hun var familiens eldste barn og hadde vært i familien dagen før hun ble drept. Politiets etterforskning av saken pågår fortsatt.

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.