Du vil definitivt kjøpe cookies fra henne: Dette er dagens søteste video

26/01/2021 15:41

Emma Sletta

Utland
Det er kanskje ikke noe vi vet så mye om i Norge. Men i USA er det å selge kaker en stor ting for jentespeiderne. Seks år gamle Allie Shroyer måtte også selge kaker, og det endte med at hun gikk viralt.

Det virale videoklippet starter når Allie står foran et dørklokkekamera og øver på salgsbanen for å sikre henne et godt salg av informasjonskapsler. Hun ser for seg at den potensielle kjøperen vil svare og vil derfor ha snakket hele veien gjennom salgsprosessen.

Den seks år gamle jentespeideren har vunnet hjertene til Internett-brukere fordi salgsbanen hennes er veldig søt. Videoen, delt av jentas mor, viser den lille jenta, som er i første klasse, forbereder seg på å selge kaker foran et dørklokkekamera.

Solgt 200 eske med informasjonskapsler

Angivelig solgte Allie over 200 bokser i løpet av de første 24 timene alene, som du kan forstå når du ser den søte videoen. Senere har hun solgt enda flere bokser. Videoen ble delt 6. januar og har så langt blitt sett av mange ganger på Facebook med tusenvis av kommentarer. Videoen har blitt delt av mange forskjellige medier, inkludert E! Nyheter.

Mange Facebook-brukere fortsetter å prise Allies søte og smarte salgspitch. Hvis hun hadde hatt muligheten til å selge informasjonskapsler via Facebook, ville det utvilsomt ha blitt til flere tusen bokser. Mange sier at de ville kjøpe en eller flere bokser med en gang hvis mulig.

Se klippet her - Artikkelen fortsetter etter klippet.

Allie forklarer til Peopleat det faktisk har vært vanskelig å selge informasjonskapsler her i disse koronartidene. Ikke alle kan forstå at jentespeidere må fortsette dør-til-dør når en verdensomspennende pandemi skjer: "Det har vært vanskeligere fordi vi ville selge kaker ved å ringe dørklokker i ekte mennesker. Men nå under coronavirus er det som om vi må intervjues når vi ringer på dørklokkene, forklarer den lille jenta.

Det er imidlertid ingenting som tyder på at Allie har hatt problemer med å overtale folk til å kjøpe kakene sine.