Dukket opp til vennens begravelse iført kjole: Årsaken er hjerteskjærende

07/10/2021 08:47

Emma

Utland
privatfoto
privatfoto
Begravelser er sørgende mens de er kledd i svarte kapper. Men Barry hadde lovet sin venn at begravelsen hans ikke ville bli slik.

Kevin forlot de kjente omgivelsene i form av sitt hjemland Skottland da han var stasjonert i Afghanistan, men etter å ha kommet hjem en stund, fortalte han sin beste venn hva han krevde av ham, hvis han selv skulle gå bort.

Soldaten fikk bestevennen Barry til å love at han ville dukke opp til begravelsen i en farget kjole og knesokker.

Kevin var i stand til å vende tilbake til Afghanistan med et løfte i bagasjen, mens Barry ble en venn fattigere etter å ha mottatt nyheter om Kevins død under hans utplassering til det krigsherjede landet.

Det er det Buzzfeed som skriver.

Barry holdt sitt løfte, så derfor dukket han opp i begravelsen iført en gul/grønn kjole med matchende ankelsokker for å hedre sin avdøde venns minne.

Kevin hadde blitt beordret til å patruljere Babaji-distriktet i Helmand-provinsen, hvor han døde etter et Taliban-angrep.

Han hadde tidligere bestemt seg for at utplasseringen skulle bli den siste, da han ville avslutte sin karriere i militæret og komme hjem.

Bildene tatt av Barry under begravelsen ble omfattende delt, som mange møtte med en voldelig reaksjon og kalte ham uhøflig, men å kjenne historien vitner om ekte vennskap.

Barry tok et tårevått farvel med Kevin da han knelte på sin avdøde venns hvilested.

"Jeg knelte for å spørre han om han likte fargen på kjolen," sa Barry.