Hva har busseter og gamle tepper til felles? Hvis du tror det er det rare, retrofargede trykket de er utsmykket med, så har du rett.
Men hvorfor ser busseter fortsatt ut som noe fra en 80-tallets film?
Det er fordi de er mye mer motbydelige enn du kanskje tror.
Bussetedesignene ble først og fremst laget for å kunne skjule hærverk - men også for å skjule smuss og skitt fra tusenvis av mennesker som har slått rumpa i setet.
I stedet blir du frustrert over hvor forferdelige disse mønstrene er, i stedet for alt smusset de skjuler.
Men som pendler er det kanskje ikke noe du tenker på.
Setene i din lokale buss kan se relativt rene og godt vedlikeholdt ut, men hvis du erstatter de blendende mønstrene med noe enklere, vil du visstnok se en annen historie.
Det er imidlertid ikke den eneste grunnen til at denne nydelige modusen for offentlig transport er utsmykket med unike materialer og mønstre.
Flere faktorer spiller inn
Ifølge BBC er det utvilsomt blant hovedårsakene, men de skriver videre at det samtidig er flere faktorer som spiller inn, inkludert holdbare så vel som å følge med på trenden - eller mangelen på det.
Materialet av valg, ull, er naturlig flammehemmende, og moquette er et fløyelsstoff, som er mer holdbart enn flatt vevd stoff. Stoffet er vanligvis en blanding av kuttet og uklippet haug, noe som også gjør den mer holdbar.
Og det gir faktisk perfekt mening - mindre holdbare materialer som bomull vil frynse og bli dislokert mye raskere, noe som får dem til å se mye og enda verre ut enn de utdaterte mønstrene vi har nå.