Ekorn spiste for mye - satt fast i matautomat

16/11/2021 09:29

Emma

Utland
Foto: Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals
Foto: Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals
Et ekorn hadde sett for seg et enkelt og "gratis" måltid, men grådigheten fikk det til å ende opp i noe av en nødsituasjon. Bekymrete vitner i den britiske byen Banstead, sør i London, ropte på Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals fordi et ekorn ropte om hjelp. Den satt fast i en fuglematerautomat etter at den hadde stjelt fuglemat og nøtter fra matautomaten til fugler, som var formet som et lite fuglebur. I en video lagt ut på sin Facebook-profil av Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, ser vi en mann som klipper ekornet fri fra fangenskap med boltekuttere. ”Kanskje du ikke hadde blitt sittende fast hvis du ikke hadde spist så mange nøtter», sier den kvinnelige kameraholderen. Ekornet sitter veldig rolig og tålmodig - eller kanskje lammet av frykt - mens mannen får den fri. - Heldigvis klarte vi å sette ham fri, og bare hans stolthet led nød, sier Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals på deres facebook profil. Du kan se det nødlidede ekornet i videoen nedenfor:    

Et ekorn hadde sett for seg et enkelt og "gratis" måltid, men grådigheten fikk det til å ende opp i noe av en nødsituasjon.

Bekymrete vitner i den britiske byen Banstead, sør i London, ropte på Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals fordi et ekorn ropte om hjelp.

Den satt fast i en fuglematerautomat etter at den hadde stjelt fuglemat og nøtter fra matautomaten til fugler, som var formet som et lite fuglebur.

I en video lagt ut på sin Facebook-profil av Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, ser vi en mann som klipper ekornet fri fra fangenskap med boltekuttere.

”Kanskje du ikke hadde blitt sittende fast hvis du ikke hadde spist så mange nøtter», sier den kvinnelige kameraholderen.

Ekornet sitter veldig rolig og tålmodig - eller kanskje lammet av frykt - mens mannen får den fri.

- Heldigvis klarte vi å sette ham fri, og bare hans stolthet led nød, sier Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals på deres facebook profil.

Du kan se det nødlidede ekornet i videoen nedenfor: