"Ekskjæresten min har kreft og vil at jeg skal adoptere sønnen hennes hvis hun dør - men jeg nekter."

Foto: Shutterstock.com

En mann har nektet å adoptere sin kreftrammede ekskjærestes sønn, selv om hun vil det.

* Brian er ikke hans virkelige navn som han ønsker å være anonym.

Brian utviklet raskt et nært forhold til ekskjærestens sønn. Han ble introdusert for gutten relativt kort tid etter at de først møttes på en dating-app for syv år siden.

"Etter noen uker med chatting på nettet, gikk vi på en date og hadde det veldig bra. Etter det begynte vi å se hverandre når hun kunne, og kort tid etter at hun introduserte meg for sønnen sin," forklarte han på forumet Reddit ifølge Kidspot.

Les også

Huseier deler videobevis og raser over prompene forbryter: «Det er veldig ubehagelig»

Bare noen måneder inn i forholdet deres bestemte det smittede paret seg for å flytte inn sammen. Angivelig var det imidlertid først og fremst å spare penger.

«Jeg begynte å hjelpe til med å ta vare på sønnen hennes når jeg kunne, og vi var veldig glade for hverandre. Han begynte til og med å kalle meg "pappa", og vi lot ham bare gjøre det da kjæresten min ikke brydde seg.»

"Jeg nektet å adoptere min døende ekskjærestes sønn"

Etter nesten fem år med forhold slapp ekskjæresten plutselig en stor bombe. Hun fortalte ham at hun hadde bestemt seg for å forlate ham.

"Hun sa at jeg hadde blitt kjedelig og ikke lenger var en aktiv person (vi pleide å gå fotturer og reise rundt i landet i helgene) og at jeg jobbet for mye," forklarte han.

« Det var en tøff tid etter det, og jeg hadde vanskelig for å akseptere det selv om det ikke var så vanskelig som å måtte forklare en 5-åring at han ikke lenger vil se sin 'Pappa'), men jeg klarte å komme over det etter noen måneder. Jeg fant meg en bedre jobb som tillot meg å jobbe eksternt og ha mye fritid, så jeg klarte å utforske noen få andre land.

To år senere fikk Brian en uventet telefon fra ekskjæresten, som slapp en ny bombe.

Hun avslørte at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft - et av brystene hennes er allerede fjernet, og etter å ha oppdaget en svulst i den andre, vil den også bli fjernet.

Les også

Nå skal USAs eldste fange på «dødscelle» henrettes

«Hun er redd for at hun kan dø hvis hun ikke lykkes og spurte meg om jeg ville være villig til å bli sønnens verge og adoptere ham, da hun ikke har noen andre å spørre om,» sa Brian.

Til tross for et så stort spørsmål, tok det ikke Brian mye tid eller omtanke å gi henne et svar.

«Jeg lever en annen livsstil nå. Jeg reiser mye og investerer i meg selv, så jeg sa at jeg ikke kan. Hun fortalte meg at sønnen hennes savner meg og gjerne vil se meg, men jeg sa nei igjen, og hun begynte å gråte og kalte meg ekle ting før hun kuttet av samtalen.»

«Jeg snakket med søsteren min og foreldrene mine om det, og de fortalte meg at det er sprøtt å benekte det etter alle årene jeg har tilbrakt med dem. Jeg føler meg som søppel nå.»

På Reddit, der Brian har delt innlegget sitt, er meningene delt av de 1400 som har kommenteret.

Imidlertid støtter flertallet av de mange kommentarene Brian. Mange påpeker at det ikke er hans feil at hun bestemte seg for at han var «for kjedelig» da han sannsynligvis bare var ansvarlig.

Andre syntes imidlertid at det er synd for gutten, som tydeligvis fortsatt savner ham, og ønsker at han skal være en del av livet hans.

Les også

Jackass-stjernen avslører: Vil prøve noe helt annet