Den tyrkiske slakteren, som internasjonalt går under navnet "Salt Bae", er generelt en veldig vellykket forretningsmann.
Han er kjent for å drysse salt på biff via albuen, og det er mange videoer på nettet der kjente mennesker besøker en av restaurantene hans og prøver ut metoden.
Salt baes restauranter går under navnet "Nusr-Et", og finnes mange steder i verden.
Det ligner veldig på den danske kjeden MASH, og streber dermed etter å være et eksklusivt steakhouse med luksuriøse utskjæringer.
Den siste åpningen av et Nusr-Et steakhouse skjedde i september i Knightsbridge, London.
Det ble lagt i flislagt komfyr for nok en vellykket restaurant, men det har startet veldig dårlig for Salt bae. Det skriver The Mirror.
Svært høye priser, som ikke har vært verdig kvaliteten på maten, er den foreløpige konklusjonen for besøkende. Restauranten har for øyeblikket bare 2 stjerner av 5 mulige på Trip Advisor, og er nummer 20,491 av 23,811 restauranter i London.
Nusr-Et tar opp til £ 1,450 for en biff. Blant annet skriver folk dette på TripAdvisor:
"Kom hit som et "må besøke"... helt sjokkerende service og mat.
"De bør omdøpe en til 'Aberdeen steakhouse' hvor de belaster turister £ 15 for en biff."
«Det er bedre å dra til Hawksmoor og spare 900 pund til samme måltid, men bedre.»
Nusr-Ets priser har skapt mange overskrifter siden åpningen i september. I tillegg til å kreve £ 1450 for hans Golden Giant Tomahawk-biff, tar du £ 1350 for gylden gigantisk striploin og £ 100 for hans Golden Burger.
Den eksklusive steak til 1450 pund.\nFoto: Instagram
Imidlertid er ikke alle anmeldelser dårlige, og noen besøkende roser den "eksklusive" matopplevelsen. En person skrev:
"Det er en aura rundt dette stedet, og det ser veldig eksklusivt ut fra utsiden."
"Personalet er veldig oppmerksomme fra det øyeblikket du går inn til det øyeblikket du forlater restauranten igjen."