Eksklusivt steakhouse fikk uventede gjester midt i den travle perioden: Dette var grunnen

05/12/2022 07:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nusr-Et Steakhouse i London fikk lørdag kveld besøk av en rekke demonstranter som ikke liker stedets forretningsmodell.

Lørdag kveld ble det litt mer ukjent enn vanlig på eksklusive Nusr-Et Steakhouse, som eies av den kjente tyrkiske slakteren Salt Bae.

Det var sikkert gjester i restauranten, men i løpet av kvelden kom det en del gjester som ikke hadde bestilt bord eller hadde tenkt å bestille litt mat.

Dette var personer tilknyttet Animal Rebellion, som stammer fra Extinction Rebellion. Klimabevegelser, som ofte gjør noen kontroversielle hendelser for å markere deres tilfelle av mangel på klimatiltak.

I dette tilfellet var årsaken kjøtt, som Animal Rebellion ønsker å se redusert. Åtte personer skal ha tatt seg inn i restauranten rundt klokken 18 natt til lørdag.

Da hadde de satt deg ved bord som var forbeholdt andre senere på kvelden. Ben Thomas er student og var en del av scenen. Han mener at restauranter som Nusr-Et er symbolet på et ødelagt system.

"Mens to millioner mennesker er avhengige av matbanker i Storbritannia akkurat nå, selger influencer-kokker gullbelagte biffer for mer enn £ 1,000. Biff og annet rødt kjøtt som vi vet har størst miljøpåvirkning," sier han til Sky News.

I en video delt av Animal Rebellion på Twitter, kan en kvinne sees bli båret ut på gaten av restaurantpersonalet og forlatt for å sitte på fortauskanten.